Mango – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Mango är många människors favoritfrukt. Den har en söt smak och för tankarna till den idealiserade bilden av ett tropiskt land. Denna föreställning som har sina rötter i den folkliga fantasin gör symboliken i att drömma om mango till något som är extremt kopplat till mänsklig sexualitet.

Sexuella spänningar, nya relationer, allt detta och mycket mer är förslag och omen när ämnet är vad det innebär att drömma om mango. Genom drömmar kan vi lära känna oss själva bättre, eftersom drömmar ofta är uppfattningar om hur vårt undermedvetna ser på världen, och detta undermedvetna har sitt eget unika språk. På samma sätt som vi kommunicerar med ord, gester och skrift kommunicerar vårt inre jag med oss genom bildernas symboliska språk.

Egyptierna, bland andra gamla civilisationer, hade denna form av symbolisk kommunikation – se hieroglyferna – och detta möjliggjorde för dem en mer pulserande andlig förbindelse med det oniriska, det subjektiva och det abstrakta. I dag är denna form av skrift praktiskt taget utdöd, men de orientaliska civilisationerna har sin kalligrafi som kommer från bildspråket, till exempel kineserna och japanerna.

Ni kanske redan har insett att alfabetet i dessa länder skiljer sig från vårt, eftersom vi ärvde det grekiska alfabetet, redan den orientaliska skriften har sitt ursprung i ett starkt symboliskt innehåll, nästan en teckning. Med detta i åtanke, har du också observerat hur de är mer andliga än vi? Slutligen beror betydelsen av att drömma om mango, för att vi ska kunna tolka den korrekt, på hur denna frukt omedvetet uppfattas av oss som en symbol. Precis som mango är en läcker frukt är också denna fascinerande värld som vi nu ska utforska: drömmarnas värld!

Dröm Som Ser En Mango

Att drömma om att du ser en muffins är ett starkt tecken på att man ska övervinna. Du kommer att övervinna något hinder som har stått i din väg och hindrat dig från att gå framåt. Ärmen kan ha olika storlekar och om den i din dröm är stor betyder det att något eller någon som du minst anar kommer att hjälpa dig att övervinna det. Om ärmen i din dröm däremot är liten representerar den en stor och ensam kamp, men som du ändå kommer att gå segrande ur.

Drömmen Som Äter En Mango

Mango - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 2

Åh, passionen! Söt som en rosa mango, det vill säga om dina drömmars mango är söt. Då är symboliken i den här drömmen din idealisering och romantik, att du föreställer dig hur det skulle vara eller vad en romans med den här personen som du är kär i skulle vara. Om du delar denna mango med någon i din dröm, och om denna person av en slump är din existensgrund, var glad. Ert förhållande har allt för att fungera. Men om mangon hade en bitter smak representerar den någon möjlighet som är borta, men lid inte för det. Möjligheter kommer och går.

Dröm Som Suger En Mango

Ibland bär vi på problem och frustrationer som vi skulle känna oss lättare och mer villiga om vi delade dem med någon vi litar på. Att drömma om att du suger på en muffins representerar den börda som du får rådet av ditt inre att göra dig av med. Så gör det, släpp ut det, förlåt det och glöm det. Livet går framåt, det förflutna är en bild på väggen. Om det är fult är det bara att få ut det därifrån.

Drömmen Om Många Ärmar

Välstånd, goda nyheter och gamla problem som kommer till ett slut. Så bra det är att veta att livet består av faser, eller hur? Om du befann dig i en dålig fas kommer den att ta slut mycket snart. Att drömma om många ärmar kan också betyda tvivel om din förmåga att förverkliga en dröm som du har arbetat för. Ge inte upp, du har goda chanser att lyckas.

Dröm Om Grön Mango

Du har låtit ångest komma i vägen och har förmodligen inte fått allt du kunde ha fått om du hade haft mer tålamod. Ganska uppenbart, eller hur? Grön mango plockad i förväg. Du kan fortfarande bli bättre, men du måste arbeta dubbelt så hårt den här gången.

Drömmer Om Mangoträd

Mango - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Grattis! Att ha någon att lita på och stödja är ett stort privilegium. Den här drömmen representerar den här personen och den starka relationen mellan er. Ibland är den här personen en vän, men det behöver inte nödvändigtvis vara det. Det kan vara en släkting, bror eller till och med en kollega. Om ärmfoten i din dröm är avklippt betyder det dock att något viktigt kommer att tas ifrån dig. Tålamod.

Drömmer Om Mogen Mango

Vänta inte längre, det är dags nu. Du har en möjlighet som passerar rakt framför näsan på dig, men du kan missa den om du inte agerar snabbt. Men håll ut! Att agera utan dröjsmål är annorlunda än att agera utan att tänka. Sikta väl så att du inte missar målet.

Dröm Om Ruttna Ärmar

Chansen du ville ha passerade och du såg den inte eller kanske agerade du förhastat eller kanske agerade du inte. Ja, det är något som händer. Den är över, precis som det står i låten “It’s gone”. Fokusera på framtiden och hur du kan skapa nya möjligheter. Det som är förbi är förbi och om det är förbi är en bild på väggen. Kom ihåg… om målningen är ful är det bara att ta bort den.

Drömmen Om Mangojuice

Mango - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Att drömma om mangojuice är en varning. Inta en attityd i ditt liv, slå dig inte till ro och låt det gå dig förbi. Du kan göra mer, men du måste arbeta hårt och kämpa för det. Ditt liv stagnerar, erkänn det inte.

Dröm Att Du Skördar Mango

Tillfredsställelse och prestation. Det kan vara sexuellt eller med ditt liv i allmänhet. Att drömma att du skördar mango symboliserar dina önskningar genom att uppfylla dig själv, kanske med den du älskar eller vem vet på jobbet eller i ditt eget företag? Om du skördar mangon från din fot och suger på den representerar det uppfyllelse på kärleksområdet och är en stark indikation på att en ny och varaktig passion är på väg. Om du plockar din muffins och lägger den i en korg representerar den vinst, ekonomisk stabilitet och på jobbet.

5/5 - (1 vote)