Majs – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Majs har alltid varit en symbol för överflöd, välstånd och lycka. Betydelsen av att drömma om majs beror naturligtvis på detaljerna i vad du drömde, men att skörda, plantera och även bara se majs i din dröm ger goda omen för framgång och framgång i det ekonomiska livet.

Mayaerna berättar i sin skapelsemytologi att gudarna skapade vår planet och därefter djuren. Människan dök upp efter några frustrerade försök. Det första var att skapa dem med lera, men människorna överlevde inte. Sedan skapade gudarna dem med hjälp av trä. Det fungerade. Men de blev stolta och kalla. När gudarna såg att detta fortfarande var dåligt förintade de människorna i en översvämning (översvämningen förekommer i flera kulturer och deras skapelsemyter. Vissa tar den på grund av detta faktum som en ren legend. Andra anser av samma anledning att om flera kulturer berättar en liknande historia är det troligen för att det har hänt) och använde i ett nytt försök malda majskorn till sin tillverkning.

Av dessa korn skapades fyra män, och av deras kroppar skapades fyra kvinnor. De reproducerade sig, förökade sig och spred sig på marken. Som vi kan se har majsens arketyp alltid stått för rikedom och mättnad, för mångfaldigande och lycka. Men är detta allt som majsen ger till dem som tar emot den i sin dröm? Det finns alltid något mer att upptäcka i detta magiska universum av drömmar och budskap, och vad det trots allt innebär att drömma om majs kommer att avslöjas för dig i de kommande raderna.

Drömmen Som Äter Majs

Majs - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 2

Vissa saker händer i våra liv och vi kan inte alltid förstå varför vi måste gå igenom det ena eller det andra. Att drömma om att vi äter majs representerar denna desorientering. Det är sant att slumpen är far till många, men inte far till alla. Det är därför vissa saker inte passar in i slumpens låda.

När vissa fakta kräver svar kan du tro att de kommer att komma, men de kommer inte att komma i din tid, utan i den enda tid som ger oss vishet att förstå. Den rätta tiden. Var lugn, be om upplysning, men lid inte för det som ligger bortom dig. Det kommer bara att orsaka dig stress och frustration.

Dröm Att Du Planterar Majs

Hur ofta arbetar och strävar vi inte, ger vårt bästa och får inte rätt belöning, eller hur? Det gamla talesättet säger bara vad de som var villiga att lära sig, lärde sig med tiden: allt har sin tid. Att drömma att du planterar majs är en stark indikation på att den här timmen kommer och att din belöning för allt du har kämpat är på väg att komma.

Dröm Att Du Skördar Majs

Majs - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Att drömma om att skörda majs är ett tecken på överflöd och belöningar för hårt arbete. Det finns inget bättre än att skörda de frukter vi planterar med så mycket ansträngning.

Drömma Om Att Plantera Majs

Det är en dröm som representerar att man är på rätt väg, på väg mot framgång. Om du startar ett nytt företag indikerar den här drömmen att du har valt rätt verksamhet och att du har allt för att blomstra. Om du är anställd representerar den här drömmen att du har agerat på ett sätt som ökar dina chanser att växa och till och med vinna en befordran. Vinst och ekonomisk avkastning har allt att göra med den här typen av dröm.

Att Drömma Om Popcorn

Majs - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Du har gåvor och förmågor som inte har utnyttjats eller utvecklats fullt ut. Din potential är dold och det är praktiskt taget en synd. I Bibeln finns det ett avsnitt som handlar om gåvor (mynt) som en herre gav till tre av sina tjänare. Två av dem investerade, förökade och gjorde dessa gåvor avkastningsbara, men en av dem, av rädsla, förökade inte sin gåva och lämnade tillbaka den till sin herre. Denne blev i sin tur rasande och straffade honom.

Om du har en gåva, försök att använda den och få den att bära frukt. Om du inte vet vad din gåva är kommer den inte att göra samma sak varje dag som du kommer att upptäcka. Ett exempel, tänk om Neymar aldrig hade spelat fotboll, kanske han arbetade på ett kontor utan att någonsin veta vad han kunde ha blivit.

Drömma Om Majsöron

Det är ett bra omen och ett mycket bra omen. Att drömma om ett majsöra symboliserar den framgång som finns i din framtid och att du i alla dess avdelningar kommer att vara lycklig och framgångsrik.

Drömmer Om Att Någon Annan Äter Majs

Att drömma att du ser en annan person äta majs är ett tecken på att denna person kommer att gå igenom enorma svårigheter och kommer att behöva hjälp för att övervinna dem, men inte bara det, du kommer att vara den enda personen som kan hjälpa henne och detta ger dig ett stort ansvar. Det mest pinsamma är att även om du kanske har identifierat den här personen i din dröm kommer du inte att kunna erbjuda hjälp på eget initiativ.

Den här drömmen indikerar att du bara kan manifestera dig om din hjälp begärs. Om du tar ledningen kan du orsaka den motsatta effekten och känslomässigt destabilisera personen och orsaka ännu fler problem. Så var beredd, men gör ingenting för tillfället.

Dröm Att Du Inte Vill Äta Majs

Att drömma att du har majs till ditt förfogande och avvisar den genom att inte äta den kan vara ett tecken på att du och en mycket nära vän kommer att vara oense och orsaken kommer att vara någon attityd från dig. Du förstår, om den här vänskapen har ett värde för dig är det ingen stor sak att ge din arm en vridning, be om ursäkt och erkänna att du har fel. Att mogna innebär att ändra beteenden och vanor, attityder och begrepp. Låt inte något sådant här förstöra något av mycket större värde. En vänskap finns inte på något hörn.

Drömmer Om Rå Majs

Människor som förklär sig som vänner, men som egentligen vill ha deras ondska, finns där ute. Tyvärr finns de och många gånger lurar de oss, så var vaksam. Falska vänner kan vilja sabotera dig, men den här drömmen indikerar att du kommer att hålla dig över dem och vinna.

Drömmer Om Torr Majs

Majs - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Om du planerar att skaffa barn är det troligt att detta år inte är den mest fruktbara perioden för att bli gravid. Men kom igen, va?! Gå inte och gör buskisar och tro att du inte kan bli gravid. Förmodligen kommer en planerad graviditet inte att inträffa, men tro mig, en oplanerad graviditet finns alltid omkring dig. Var försiktig om du inte vill bli överraskad. När en man drömmer om torr majs är det ett tecken på att han snart kan gifta sig med sin drömkvinna.

5/5 - (1 vote)