Menstruation – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Menstruation - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Om vi tänker på menstruation är menstruationen inget annat än blodvätskan eftersom ingen befruktning av ägg har ägt rum. Detta kan vara bra eller dåligt, beroende på synvinkel: för dem som vill bli mammor är menstruation en dålig sak, eftersom det visar att man inte har nått sitt mål denna månad och måste försöka igen. För dem som inte vill bli mamma är det en lättnad att få mens många gånger och ger en tillfällig glädje.

Naturligtvis orsakar blödningen under vissa dagar obehag och på grund av hormonförändringarna svänger också humöret. Men trots all den negativa biologiska delen är drömmen om menstruation oftast ett tecken på goda nyheter som är på väg. Goda överraskningar och glädjeämnen är på väg in i ditt liv mycket snart!

Att Drömma Om Att Du Menstruerar

Menstruation - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Om du drömmer att du har mens kan det betyda att din moderliga instinkt växer inom dig. Detta visar att du i ditt omedvetna önskar att bli mamma och snart kommer din önskan att börja externaliseras. Om du redan är mamma kommer önskan att bli gravid igen att uppstå och ta över dina tankar mycket snart.

Om du är en man och har drömt att din partner eller hustru hade mens, visar detta på din djupa önskan att bli far, även om det är omedvetet. Även om du inte har haft en önskan om att bli far hittills kommer denna önskan mycket snart att börja växa i dig.

Drömma Om Menstruation På Dina Kläder

Om du drömmer om mensfläckade kläder kan det betyda att hemligheter från det förflutna som en gång orsakade dig skada släpps fram. Det kan också representera allvarliga konsekvenser för människor i din närhet eller för dig själv. Att kläderna färgas är ett tecken på att ditt undermedvetna vill släppa ut dina känslor och känslor som finns lagrade djupt i din själ. Nu kan de äntligen hitta ett sätt att släppa sina besvikelser och lidanden från det förflutna.

Att ha den här typen av dröm är befriande. Den visar att ångest från det förflutna inte längre kommer att ha någon mening och att du kommer att vara fri från allt som plågar dig. Att drömma om kläder som är fläckade av menstruation representerar att det är dags att förlösa dig själv och läka dig från märkena från ditt förflutna.

Drömmer Om En Annan Person Som Menstruerar

Att drömma om en annan person som menstruerar är vanligtvis en varning för dig att vara uppmärksam på intriger, skvaller och falska vänskapsrelationer. Var försiktig eftersom du kan bli knivhuggen i ryggen av någon som du anser vara en vän eller så kan du få mattan dragen av någon som är nära dig varje dag. Var uppmärksam på andra människors beteende och var säker inom den närmaste framtiden.

Undvik att prata om ditt liv eller berätta intima hemligheter för någon. Den här typen av dröm med någon som inte är du som menstruerar visar ett varningstecken där allt du säger kan användas mot dig i framtiden och att människor du litar på kan förråda dig.

Dröm Att Du Inte Kan Menstruera

Om du har en dröm där du inte kan menstruera är detta ett tecken från ditt undermedvetna på att du vill rensa ditt sinne från situationer som lämnar dig med ett tungt samvete.

Många kvinnor som fortfarande inte har en önskan om att bli mammor blir rädda när de drömmer om något sådant här, eftersom de tror att det kan bli verklighet och att de kan vara gravida. De som under lång tid vill bli mamma vaknar upp glada och uppspelta av den här typen av drömmar och tänker att de i framtiden kommer att kunna bli begåvade med ankomsten av en ny bebis.

Oavsett om du vill bli mamma eller inte visar drömmen om att du inte kan menstruera att du bör rensa ditt samvete från all den vikt du bär på. Meditera och försök att förstå vad som plågar dig. Gör dig av med dåliga energier och allt som fortfarande stör dig om ditt förflutna.

Dröm Om Att Menstruation Vara En Man

Det verkar något ovanligt att vara en man och drömma om menstruation, men det är vanligare än du kan föreställa dig. Vanligtvis kommer den här typen av drömmar för att signalera en kärleksfull försoning eller till och med större stabilitet i ditt affektiva förhållande.

Om du inte befinner dig i något förhållande är detta en utmärkt tidpunkt för att träffa någon och inleda en uppvaktning. Om du är i ett förhållande finns det stora chanser att ert förhållande kommer att blomstra och bli ett äktenskap. Om förhållandet är i kris är det nu dags att lösa meningsskiljaktigheterna med din partner och föreslå förbättringar mellan er två. Dra nytta av detta fördelaktiga ögonblick och njut av de kommande veckorna med din partner.

Dröm Att Du Blöder Någonstans I Kroppen

När du drömmer att du blöder någonstans i kroppen vaknade du förmodligen upp och var rädd för att bli skadad eller råka ut för någon olycka. Ta ett djupt andetag, bli inte rädd och förstå bättre vad ditt undermedvetna försöker berätta för dig genom din dröm med blödning någonstans i kroppen.

Att drömma om blod betyder vanligtvis att oförutsedda händelser kommer att inträffa och att du kommer att få svårigheter att uppnå dina livsmål. Blod symboliserar kampen och den stora ansträngningen för att effektivt erövra dina största önskningar och planer. Det kan också symbolisera den försummelse du har i vissa aspekter av ditt liv, det vill säga att du fokuserar dina ansträngningar på vissa frågor och försummar andra (det kan vara så att du lägger alla dina ansträngningar på ditt arbete och glömmer att ta hand om din hälsa, till exempel).

Att drömma om blödningar i kroppen är ett tecken på att det här ögonblicket bör användas till stor eftertanke. Reflektera över vad dina största drömmar är och vilken typ av ansträngning du behöver göra för att uppnå dem. Fundera också på om du lämnar någon aspekt av ditt liv åt sidan och försök att lägga vikt vid detta perspektiv från och med nu. Kom ihåg: framgång ligger i harmoni och balans, så försök att balansera ditt liv och alla föreställningar som finns i det.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!