Vitlök – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Vitlöken har en stark andlig symbolik av skydd och ett vapen för att driva bort onda andar. Vitlöken är en nära släkting till löken och dess lökar används ofta i matlagning, men inte bara i den. Flera sympatier och magier har växten som huvudingrediens, särskilt bland Wicca-utövare, modern häxkonst.

Även om den mest omedelbara associationen med vitlök är den som odödliggjorts av greve Draculas berättelser – där vampyrjägare lindar den som halsband runt halsen innan de vågar sig ut i gryningen med sina stora träkors i handen för att jaga blodsugare – är vitlök, när den ses i drömmar, också ett underbart omen för hälsa och fertilitet.

Betydelsen av att drömma med vitlök för med sig ett gott omen om hälsa och skydd, men drömmarnas universum är en vidsträckt terräng full av sluttningar, kullar och berg, vilket gör det inte så enkelt att tyda vad det betyder att drömma med vitlök. I vissa situationer kan det som skulle vara ett tecken på lugn och ro vara motsatsen: oenigheter och konflikter.

På samma sätt kan det som du kanske bedömer som ett dåligt omen, när det tolkas av dem som förstår, ge dig ett budskap om tro och tillit till framtiden. Det är av dessa och andra skäl som konsten att tolka drömmar måste utföras av dem som förstår ämnet. Som tur är har du kommit till rätt ställe.

Drömmer Att Du Ser En Vitlök

Här är vitlöken ett instrument för att varna dig för något negativt som måste utvisas. I det här fallet är det ett hälsoproblem som kan drabba dig eller någon nära släkting. En kontrollundersökning kan vara en bra idé.

Dröm Att Du Äter Vitlök

Vitlök - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 2

Allt går över, eller hur? Och varför skulle inte en dålig fas som kanske är på väg att komma också gå över? Oroa dig inte för mycket för vad som kan hända. Att drömma om att äta vitlök är lika mycket ett tecken på en dålig period som kan vara på väg, som ett tecken på att du kommer att ta dig över den med slapphet. Beroende på hur du ser på det kan du se glaset halvfullt (vilket tyder på att du kommer att övervinna det), eller så ser du det halvtomt (för att det kommer att bli svårt). Perspektiv.

Drömmer Att Du Köper Vitlök

Detta är ett tecken på att bra affärer avslutas, men det gamla talesättet gäller fortfarande här: Försäkringar dog av gamla. Många gånger kan ett bra affärserbjudande verka – och verkligen vara – intressant på kort sikt, men om du kliver för djupt och hamnar i att investera mer än vad försiktigheten skulle föreslå, kan detta på lång sikt orsaka dig förluster. Dyk inte med huvudet före och håll ögonen på horisonten bort.

Dröm Om En Vitlöksklyfta

Förväntningar är till för att brytas, liksom löften. Sätt inte stora förhoppningar på det som kommer från en plats där du inte har någon absolut kontroll. Hör nu på, om vi inte talar om något som redan har hänt har du ingen absolut kontroll över -förlåt oss redundansen- absolut ingenting. Om någon har gjort dig besviken är det kanske inte personens fel, utan ditt för att du har väntat för länge.

Drömmer Om Stekt Vitlök

Den stekta vitlöken andas ut en utmärkt doft som gör att alla får vatten i munnen. Att drömma om stekt vitlök symboliserar att denna doft sprider sig och skrämmer bort allt dåligt från dig. I det här fallet är det bästa av omen. Framgången du har längtat efter är på väg och något positivt mycket viktigt är på väg att hända. Håll dig på rätt spår.

Drömmer Om Vitlök Och Lök

Vitlök - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Återigen den goda lukten som gör dig hungrig bara genom att tänka på den. Denna inneboende association mellan de två ingredienserna och vad de inspirerar tillsammans representerar exakt den känsla av frid som de ger oss. Mättnad, lycka och tillfredsställelse. Detta är ett förebud om mycket goda saker som kommer till dig. Låt dem inte komma undan.

Drömmer Om Vitlöksskal

Om det är vitlöksskal som har dykt upp i din dröm representerar detta något som du förlorade för en tid sedan och som du kommer att hitta igen. Det kan till och med vara en gammal vän som kommer att ge dig ett telefonsamtal, eller, om det här med att ta emot telefonsamtal verkar konstigt för dig, kommer den att lägga till dig i ditt sociala favoritnätverk. Det finns inget som hindrar att det du hittar igen är din vigselring eller till och med en saknad strumpfot. Hur som helst… Du kommer att hitta det, det kan du vara säker på.

Drömmer Om Vitlökshuvud

Ett helt vitlökshuvud är ett tecken på att du kan hamna i trubbel, men i slutändan kommer allt att sluta bra. Hur som helst är det bra att hålla sig borta från problem, gräl och skvaller. De kan försätta dig i pinsamma och mycket tråkiga situationer i din arbetsmiljö eller med någon du tycker om.

Drömmer Om Krossad Vitlök

Vitlök - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Det är inte bra, om jag ska vara ärlig mot dig. Kärleksförhållande som rubbas, problem i arbetsmiljön, ett företag som går i förlust. Alla situationer kan bli kritiska om du såg vitlök krossas. Gå försiktigt fram och försök att undvika gräl och munhuggningar. I allmänhet bör saker och ting lösas om du vet hur du ska hantera dem, men det beror uteslutande på dig.

Att Drömma Om Mycket Vitlök

Var försiktig med ord, för de skadar både andra och dig själv. Maximen att allt som går kommer tillbaka, eller Newtons lag, att allt som går upp måste komma ner, är en oföränderlig lag i universum. Missförståndens säsong är öppen, så undvik att prata för mycket eller ens ge åsikter eller “konstruktiv kritik”. Åtminstone under de kommande veckorna.

Drömmer Om Vitlök

Den där drömmen som du har kämpat så hårt för har alla chanser att gå i uppfyllelse. Naturligtvis är detta tack vare din ansträngning och ditt engagemang, så gläd dig! Den stora dagen är närmare än någonsin!

Drömmer Om Vitlökssäck

Vitlökssäck representerar att du snart kommer att gå in i en stöld, men att någon kommer att dyka upp för att stödja dig. Ett omen av problem är definitivt något dåligt, men ett omen av en riktig vän, eller någon som kan bli denna vän, som kommer för att hjälpa dig, är en fläkt av hopp som du inte kan förakta. Var tacksam och ge tillbaka hjälpen så snart som möjligt.

5/5 - (1 vote)