Krig – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Att drömma om krig i allmänhet beror på inre problem som kräver en lösning, t.ex. en konflikt mellan dina önskemål och dina behov. Betydelsen av att drömma om krig bygger på en krigsmetafor för att avslöja känslor och intima dispyter som du dagligen ägnar dig åt med dig själv.

Drömmar avslöjar mycket av vad vi är utan att veta att vi är det. Det mänskliga sinnet är uppdelat mellan jaget och egot, där egot formas av spegeln av den omgivning som omger oss. Mamma, pappa och familjen som omger oss som barn är de tegelstenar som formar vår personlighet och våra övertygelser. Trosuppfattningar är inte bara andliga, utan också de som bygger upp pelarna för de regler som styr samhället.

Det inre jaget är ett slags gudomlig gnista, vårt samvete och den vilja som styr oss oberoende av sociala värderingar. Det inre jaget är mer komplext och fungerar också som en vaktpost som observerar utan att du observerar. Ditt inre jag har ett eget språk, och till skillnad från skrivet eller talat språk arbetar det med bildspråk.

Det är därför drömmar säger mycket mer än de visar och får oss att förstå lite av hur detta bildspråk fungerar, förutom att lära oss vad förståelsen för vad ditt inre jag vill berätta för dig genom drömmarna. För att förstå vad det innebär att drömma om krig måste vi först förstå vad vårt inre jags symboliska läsning gör av denna bild. Ett svårt ögonblick? I yrkeslivet eller i familjelivet? En dålig nyhet eller ett lyckligt och framgångsrikt omen? Lite av varje och säkert många andra betydelser. I de kommande raderna kommer vi att förstå det bättre.

Dröm Att Du Befinner Dig I Ett Krig

Vårt inre jag, som vi kallar undermedvetet, är mästare på att tyda och förstå mer än vad vi medvetet är kapabla till. Att drömma att du befinner dig i ett krig är att ditt undermedvetna avslöjar en känsla som du själv ännu inte har märkt. Problem orsakar dig inre lidande.

Du ser förvisso dessa problem, men vad du ännu inte har insett är att din kropp redan börjar känna av de negativa effekterna. Om dessa negativa känslor förpassas till bakgrunden kan de börja manifestera sig i din hälsa, så försök att lösa dessa situationer snart. Det bästa sättet är att möta dem, även om det kanske gör ont i början.

Att Drömma Om Världskriget

Krig - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 2

Detta är symptom på stress på jobbet eller i familjelivet. Det är troligt att du känner dig förföljd i någon av dessa miljöer och tror att någon vill skada dig. Vi pressas ofta av familjemedlemmar på grund av de förväntningar de skapar på vår sociala utveckling och vårt ekonomiska oberoende.

På jobbet kan vi bli pressade av mål eller av oss själva i strävan efter professionell utveckling. I alla dessa fall är det visserligen inte helt hälsosamt att undvika alla externa eller interna anklagelser, men att ge dem för stor betydelse skapar frustration och lidande. Låt inte något av dem uppsluka dig.

Att Drömma Om Kärnvapenkrig

Det är en indikation på att du befinner dig i en situation som potentiellt kan driva dig till gränsen. Spänningar av den här storleken är så småningom farliga, eftersom de kan leda till att vi vidtar ogrundade åtgärder som vi kanske senare ångrar.

Håll huvudet på plats och hantera lugnt varje punkt som plågar dig tills du kan hitta en lösning, för den dyker alltid upp, även om du inte ser den för tillfället.

Drömmer Om Svärdskrigföring

Så är det, när du har ett problem är det bästa du kan göra att möta det och söka tills du hittar en lösning. Att drömma om ett svärdskrig eller drömma om medeltida krig visar att du har styrka, mod och beslutsamhet att möta fakta. Detta är anmärkningsvärda egenskaper hos en vinnare.

Dröm Att Du Dör I Krig

Livets olika strider förbrukar din styrka och de olika trauman du har upplevt tar överhanden över din beslutsamhet. Vi vet alla hur svårt det är att fortsätta kämpa. Vi vet att efter så många stora strider tycks något som du tidigare skulle ha gått igenom utan att tveka i dag anta bittert voluminösa proportioner. Låt dig inte skakas om. Det är inte lätt att fatta beslutet att hålla huvudet högt och möta denna utmaning längre.

Men tro mig, ju mer detta kommer att passera och glädje och lycka kommer att vara närvarande igen i dina dagar, dock kommer hindren alltid att komma tillbaka som stenar genom vilka dina stövlar slits ut när du trampar på dem. Byt stövlar eller ta på dig en hög klack, vad som helst, men ge aldrig upp på livets resa.

Drömmer Att Du Flyr Från Kriget

Att drömma att du springer bort från krig är ditt inre jag som ber dig att ta en paus. Saker och ting är förvirrade, dina tankar är röriga och allt detta slutar med att ditt huvud inte tillåts organisera sig och hitta lösningar. Av denna anledning slutar små problem med att bli problem.

Gör detta, håll dig borta från det som plågar ditt liv. Om det är möjligt, res, ta en semester, även om det bara är en helg bort från allting. Det är tyvärr inte alltid möjligt, i det här fallet, utöva en hobby, läs, lyssna på musik. Hur som helst… slappna av!

Drömmer Om Ett Flygplanskrig

Det är inte ovanligt att något vi har planerat och arbetat för att det ska hända slutar med att bli frustrerat av krafter utanför vår kontroll. Vid sådana tillfällen känner vi oss besvikna, och till och med besvikelse och avsky kan komma i våra ansikten. Att drömma om ett flygplanskrig representerar detta ögonblick när nyheter som motsäger våra förväntningar är på väg att anlända. Lugna ner dig. Det finns alltid en andra, tredje eller till och med fjärde chans för dem som vet hur man väntar.

Drömma Om Krig Utan Vapen

Att drömma om krig utan vapen signalerar qu och du är rädd för att bli skadad, hamna i slagsmål eller förvirring. Du kan vara orolig och rädd för att bli attackerad utan någon rimlig anledning. Vi lever i en period där så många nyheter om våld slutar med att lämna oss med det som vissa experter kallar paniksyndrom. Kanske är detta inte ditt fall, men det är bra att hålla sig borta från polisnyheter och utöva andlighet.

Drömma Om Krigsfilm

Generellt sett är drömmen om en film ett tecken på att ditt liv är på väg mot välstånd och att goda frukter ligger i din väg. Men eftersom filmen är en krigsfilm tyder det på att det kan uppstå hinder på vägen och att du måste förbereda dig för att möta dem innan välsignelserna kommer.

Drömmer Om Krigsspel

Att drömma om krigsspel och att vinna är ett positivt tecken på att du kommer att övervinna en stor utmaning. Om du nu har förlorat är detta en metafor för att oväntade förluster närmar sig. Håll dig vaksam och riskera inte dig själv, varken med hasardspel eller i affärer.

5/5 - (1 vote)