Världens Slut – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


End Of The World

Sedan 2012, året då man trodde att världen skulle gå under, kommer det varje månad nya nyheter om att världens undergång redan har ett nytt datum. Sant eller inte, apokalypsen är något som har skrämt jordens befolkning sedan urminnes tider. Rädslan för denna händelse kan vara så stor att det kan vara vanligare än man tror att drömma om världens undergång.

Drömmen om världens undergång

Drömmar om världens undergång är bra för att reflektera över livet, särskilt de som får oss att vakna upp i spänning. I allmänhet är innebörden av att drömma om världens undergång nära kopplad till övergångsögonblick som vi går igenom i livet. De kommer inte bara för att varna dig för att en förändring kommer att ske, utan för att varna dig för att du behöver analysera vad som händer.

Men det är värt att notera att drömmarnas betydelser beror mycket på hur de inträffade, eftersom varje typ av detalj symboliserar något annat.

Att drömma som ser världens undergång

Sees The End Of the World

Om du drömmer att du bevittnar tidens slut tyder det på att du känner dig som en åskådare av ditt eget liv, utan att veta i vilken riktning det kommer att gå. Den här typen av drömmar framstår som en varning för att du ska vakna upp och inse att saker och ting inte går så bra och att du behöver söka hjälp för att ta hand om din psykiska hälsa lite grann eller till och med återfå kontrollen över den.

Drömmer att du befinner dig vid världens ände

Men när du inte bara tittar utan är insatt vid världens undergång har denna dröm en mycket bokstavlig innebörd, eftersom den indikerar att din värld håller på att falla. Den här typen av känsla av att världen rasar samman brukar vara kopplad till fallande förväntningar, särskilt när vi arbetar hårt för dem.

Att drömma om världens undergång genom eld

Att drömma om att världens undergång kommer genom lågor är väldigt skrämmande och hur negativt det än kan verka så symboliserar det faktiskt väldigt bra saker för dig. Den här drömmen indikerar att en del av dina önskningar kommer att gå i uppfyllelse och att du inte ska oroa dig så mycket för framtiden.

Därför kan dessa goda nyheter komma från den där resan du vill göra eller till och med ett nytt kärleksförhållande. Om någon kommer till din dörr ska du släppa in dem och behandla dem mycket väl! Detta gäller även nya möjligheter, agera inte impulsivt, men låt inte heller rädslan blockera dig.

Att drömma om världens undergång genom vatten

Redan att drömma att världens undergång kommer genom översvämningar symboliserar att universum ger dig en varning om dina andliga tillstånd. Eftersom vatten är en symbol för rening indikerar den här drömmen att du måste leta efter någon eller något som kan rena dig.

Så hur omfattande detta budskap än kan tyckas vara, lyssna bara på ditt hjärta så kommer det att peka dig mot det där något eller den där personen.

Drömmer om världens undergång på jorden

Att drömma om att världens undergång kommer genom en jordbävning är något helt plågsamt, eftersom det inte finns någonstans att springa, utan bara väntar på att stanna. I händelse av en jordbävning indikerar denna dröm att du kommer att gå igenom ett ögonblick av stort kaos, vilket kan vara professionella, kärleks- eller personliga problem.

När de löper kommer du alltså att ha en känsla av oförmåga att övervinna dem. Men precis som många platser ständigt reser sig efter en jordbävning kan du också resa dig och bli ännu bättre efter att kaoset tagit över ditt liv.

Drömmen om världens slut på jorden

I de fall då du drömmer att världens undergång gör att jorden delas på mitten symboliserar denna dröm att du fördömer människor för mycket och delar in dem i kategorier.

Vi är alla människor som lever på en planet, så döm inte eller distansera dig från människor som skiljer sig från dig och din verklighet, eftersom detta är en stor brist på empati, det vill säga att du inte bryr dig om din jordiska bror.

Drömmar om världens undergång av utomjordingar

The End Of The World By Aliens

Att drömma om att världens undergång beror på en invasion av utomjordingar är nästan som att känna sig som inne i amerikanska filmer från 1990-talet, eller hur? Den här drömmen är dock en bra varning för vissa attityder som du har haft. Den indikerar att du har öppnat upp dig för mycket för främlingar och detta är helt skadligt för ditt liv, eftersom du inte kan veta om personen kommer att agera i ond tro eller inte.

Ännu mer med den ökande användningen av sociala nätverk, var inte personen som slår sig för bröstet och säger att det är en öppen bok, det är inte alltid bra.

Drömmar om världens undergång av demoner

Demoner är mycket förknippade med den bibliska världens undergång, som Armageddon. Att drömma om att världen förstörs av demoner är dock en allvarlig varning från universum, som visar att vissa vanor och laster hos dig förstör allt som du har erövrat fram till idag.

Demoner är helt förknippade med våra destruktiva känslor och beroenden, eftersom detta är medvetet om fysiska och även känslomässiga beroenden, som att se negativa saker eller klaga för mycket.

Drömmer att du är rädd för världens undergång.

Att drömma att du är rädd för att dö eller för världens undergång är mycket vanligare än du tror. Den här typen av drömmar är helt förknippade med någon fas av spänning som vi upplever, med en överdriven rädsla för att förlora någon eller något. Det kan också tyda på att du är alltför kontrollerande och är rädd för att något ska komma ur din kontroll.

Att drömma om människor som är rädda för världens undergång

När vi däremot drömmer att andra människor är rädda för världens undergång indikerar det i det här fallet att det finns stora chanser att problem kommer att uppstå och att de kommer att vara stora. Detta är en varning från universum så att du kan börja förbereda dig för att det värsta ska hända, eftersom det kommer att lösa allting lättare.

Att drömma om världens undergång genom explosioner

Att drömma om världens undergång med många explosioner överallt tyder på att du har varit en mycket impulsiv person. Så den här drömmen är en varning om att även om det i många situationer är bra att agera på impuls, så visar överdrivandet av denna impulsivitet att du har en viss omognad att möta livet eller att du använder impulsivitet för att dölja vissa problem som du inte vill stirra dig blind på.

Drömma om världens undergång i en tsunami

The End Of The World In A Tsunami

Du har gått igenom så många dåliga tider på sistone att du har gett upp hoppet om att se det goda i saker och ting, eller hur? Den här typen av dröm tyder på just det, men den är främst en varning för dig att förstå att du inte ska acceptera dåliga saker som en enda sanning, för snart kommer saker och ting att bli bättre. Tro!

Att drömma om att försöka fly från världens undergång

Den här drömmen är något bokstavlig i sin innebörd. Den indikerar att du alltid flyr från problem, skyller på andra eller till och med låtsas att de bara inte existerar. Universum varnar dig alltså för att ju mer du flyr från att möta dina problem, desto fler problem kommer att uppstå.

Experter hävdar att den här drömmen indikerar att du har den stora förmågan att övervinna alla problem med mycket klass.

Drömmer om världens undergång och många dödsfall

Att drömma om världens undergång och många dödsfall indikerar att du känner dig osäker inför hur världen är så hopplös, med tanke på de många dåliga saker som händer. Så du lever i rädsla för vad som kommer att hända nästa dag och den här drömmen kommer för att varna dig för att du måste ha tro, även i de värsta fallen.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!