Potatis – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


potato

Om det finns ett livsmedel som uppskattas av 9 av 10 människor i världen, även i Brasilien, så är det potatisen. Tillagad på olika sätt är potatisen närvarande i våra måltider, oavsett om det är till lunch, middag, mellanmål eller mellanmål, stekt eller kokt, mosad som puré, i grytan eller som salladsingrediens.

Dröm om potatis

Oavsett vad det är så kan de flesta människor inte avstå från denna delikatess. Men vet du vad det innebär att drömma om potatis? Den här artikeln är en fullmatad tallrik för att du ska få information och lära dig några lärdomar från den där drömmen bortom aptitretande.

Till att börja med ger drömmar om potatis alltid goda omen. Eftersom potatisen är ett universellt livsmedel som i årtusenden har stöttat mänskligheten har drömmar om denna näringskälla att göra med välstånd, skörd, goda resultat. Uppdrag och vinster kan komma från platser där du minst anar det.

“Till vinnaren, potatisen!”, sa Machado de Assis redan i Memórias Póstumas de Brás Cubas. Och det är inte långt ifrån sanningen. Drömmen om potatis indikerar nästan alltid ett ögonblick av vinst i yrkeslivet. Om du drömde om potatis betyder det att du lätt anpassar dig till alla situationer och miljöer. Du är den typen av yrkesmänniska som dansar efter musiken, du är en hårt arbetande person och du vet som ingen annan hur du ska anpassa dig till alla miljöer.

Precis som potatisen, som är en lättodlad knöl som växer i vilken terräng eller klimatförhållanden som helst, vet du också hur du ska dra nytta av svåra situationer där du kan visa din förmåga.

Förutom potatisen som, även om den inte är ett sofistikerat livsmedel, har sitt värde erkänt på menyn över hela världen, måste du också upptäcka din speciella talang. Utforska din potential ytterligare och tro på dig själv. Belöningen kan komma tidigare än du tror.

Men för att bättre förstå innebörden av att drömma om potatis är det nödvändigt att analysera varje detalj i drömmen och göra det mesta av den.

Drömmer att du ser en potatis

You See A Potato

Om du i drömmen bara minns att du såg en potatis visar det att du kan dra nytta av situationer som idag verkar oviktiga. Gör dig redo för stora överraskningar.

Dröm att du ser en potatis

Om du är singel kan du träffa någon på en ovanlig plats eller i ett ovanligt program. Om du förväntar dig erkännande på jobbet är det möjligt att det uppstår en möjlighet för dig att visa din talang i ett stort projekt.

Drömmer om pommes frites

Om du drömde om pommes frites tyder det på att du är en mycket social person som lätt får vänner. Om du i din dröm äter eller förbereder pommes frites kan det tyda på framgång i en kärleks- eller yrkessituation.

Å andra sidan är det möjligt att du ger för mycket värde åt mindre problem. En alternativ innebörd är relaterad till ekonomiska vinster. Kom dock ihåg att för att skörda måste du plantera. Ingenting faller ner från himlen. Investera i din talang och ta vara på de möjligheter som kommer framför dig.

Att drömma om råa potatisar

Den här drömmen indikerar att du är ivrig att få snabba resultat i något projekt. Denna ångest kan skada kvaliteten på ditt arbete eller till och med sätta dig ur spel för en chans som du söker i en kärleksfull situation.

Kom ihåg att allting har sin tid. Ingenting händer i förväg. Känner du till ordspråket att den som har bråttom äter rått? Det är precis vad ditt omedvetna försöker uppmärksamma dig på.

Drömmer om att äta potatis

Eating Potato

Drömmen kan betyda att det är dags att skörda resultatet av dina ansträngningar. Det kan vara ett svar som du har väntat på länge, en befordran eller att vinna någons hjärta.

Om potatisen i drömmen är aptitretande ska du fira, för snart kommer du att smaka på segern. Men om du när du provar dem känner att de är råa, kontrollera din oro. Vare sig det gäller i yrkeslivet eller i kärlekslivet.

Drömmer om att förbereda potatis

Drömmar där mat förbereds indikerar behovet av att bli erkänd. Det har att göra med hunger efter beröm, beundran och törst efter erövringar. Alla dessa förberedelser med att skala, skära och krydda tyder på att du måste ha tålamod med något som du har väntat på en tid.

Rådet här är: fortsätt arbeta och tro på din potential. Men vet att precis som en mat som förbereds med omsorg finns det rätt tidpunkt för att uppleva framgång.

Drömmen om den där potatisplantan

Oftast har den här drömmen att göra med ditt yrkesliv. Varje plantagedröm representerar ett projekt där drömmaren har investerat mycket och förväntar sig en avkastning. Att plantera potatis i drömmen indikerar att du har allt i dina händer och att du redan har tagit det första steget och visat din förmåga. Försök att inte ta ut så mycket av dig själv, eftersom marken är förberedd. Det finns lite kvar för att skörda frukterna av sina ansträngningar.

Drömmer om att skörda potatis

För det första indikerar den här drömmen att du är stolt över din förmåga och känner ett behov av att bli erkänd. Att drömma om att du skördar potatis betyder också att din arbetsmiljö kommer att få nya medlemmar och förstärkning. Förändringen kommer att vara positiv. Försök att visa din ledaranda mer.

Drömmer om potatisodling

Drömmen om potatisodling indikerar att du är ivrig att se resultatet av dina ansträngningar, särskilt i ditt yrkesliv. Betydelsen kommer att vara positiv eller negativ, beroende på potatisens utseende.

Om de är friska kommer dina investeringar att bli framgångsrika. Den indikerar också social prestige. Men om frukterna är i dåligt skick representerar detta svårigheter att slutföra ett projekt. Det är dock inte fråga om någon avskräckning. Den här drömmen kommer för att varna dig för att ägna dig mer åt ditt företag för att få den förväntade avkastningen.

Drömmer om att skala en potatis

Peeling A Potato

Att skala potatis i en dröm kan betyda att du känner dig överväldigad av ansvar. Du måste lära dig att be om hjälp när det behövs. Den här drömmen representerar också att du är ganska motståndskraftig mot kritik och har svårt att ta på dig dina misstag. Det kan också tyda på problem i arbetsmiljön. Budskapet här är att du försöker att inte låta dig påverkas av negativa kommentarer och fortsätter att investera i din förmåga.

Drömmer om att köpa potatis

En första tolkning av den här drömmen är att du tar på dig uppgifter som inte alltid är för dig. Även om det är bra att visa service, låt dig inte utforskas. Visa å andra sidan att du är beredd på nya utmaningar.

Det representerar också en investering som gjorts nyligen: en kurs, anställning, projektstart. Det indikerar att du är på rätt väg och att du kan uppnå positiva resultat på lång sikt.

Drömmer om att sälja potatis

Om du i drömmen säljer potatis betyder det att du bör tänka på att investera i ett eget företag. Hittills har du bara arbetat för att göra vinst åt andra. Det är dags att göra vinst åt dig själv. Var försiktig, inte bråttom, planera dina steg innan du bestämmer dig. Om du redan har ett eget företag tyder det på att du kan ta högre flygningar.

Drömmer om sötpotatis

Om du drömde att du såg eller äter sötpotatis är detta ett gott omen. Det är relaterat till festliga stunder, med vänner eller familj. Om du i drömmen tillagar en sötpotatis representerar det din förväntan på framgång i ett projekt. Du har redan tagit det första steget och nu kommer allt att bero på tålamod och beslutsamhet. Frukten av ditt arbete är på väg.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!