Simning – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Om du drömmer att du simmar betyder det att ditt liv flyter. Den viktigaste aspekten här är att drömmar om simning indikerar att en stor förändring är på väg att ske i ditt liv, vilket kommer att ändra din kurs.

Vad betyder det att drömma om att simma?

Drömmen kan illustrera inom vilket område av ditt liv detta kommer att ske (främst ekonomiskt eller kärleksfullt), men troligtvis kommer den att spegla hur du kommer att ta emot denna förändring.

Det vill säga, om du kommer att omfamna den snabbt eller bekämpa den, på grund av något som hindrar dig från att överge ditt gamla liv och acceptera det som presenterar sig. En aspekt som du måste ta reda på vilken som ska övervinnas och låta dig själv njuta av den positiva sidan av förändringarna och kunna möta problemen i denna nya fas med realism för att lösa dem.

Drömmer att ingenting i en pool

Någon håller ögonen på dig. Men bli inte orolig! Det är mycket troligt att det är för att erbjuda dig ett bättre jobb eller en bättre lön, på grund av dina talanger, som drar till sig uppmärksamhet från någon mäktig person.

Drömmer att inget finns i havet

Den här drömmen brukar drabba människor som känner sig vilsna i sina liv. Därför är den ett gott omen: den meddelar att detta tillstånd snart kommer att passera, det vill säga att ditt liv kommer att komma på rätt spår och du kommer att återuppta dess tyglar.

Ett bra tips för detta är att förlora rädslan för att säga nej till vissa människor och situationer. Att vara lite självisk är viktigt för att du inte ska gå förbi (ofta, mer än en gång) människor som bara vill utnyttja dig, eller involvera dig i känsliga situationer som inte leder dig någonstans.

Drömmer att inga kläder

No Clothes

Låt oss komma överens om att simma i kläder är en mycket märklig och olämplig situation, eller hur? Och detta händer även i en dröm.

Budskapet här är att du samlar på dig många sår från det förflutna, och detta tynger dig och hindrar dig från att fortsätta normalt med ditt liv. Du kanske också känner dig otillräcklig i någon situation. Försök att reflektera över vilka moment i ditt dagliga liv som detta sker, och försök att ta itu med problem och relationer på ett mer lättsamt sätt.

Drömmer att ingenting är naket

Den här drömmen är trevlig, eftersom den visar att din förskjutning i livet är fri. Detta beror på att dina problem löses på ett mycket enklare sätt än du föreställt dig.

En orsak till detta kan vara att du helt enkelt har lärt dig att lämna bakom dig inte bara dina egna problem och smärtor, utan även andras, som du ofta har burit på utan att ens inse det, vilket har gjort din börda mycket tyngre än du egentligen behöver den. vara. Detta kan vara anledningen till att du känner dig mycket lättare nu. Häftigt, eller hur?

Att drömma att ingenting går mot strömmen

Det här öppnar en tid då du kommer att uppnå segrar på ditt kärleksfält. Tänk så mycket på att äntligen vinna över den där speciella personen, samt att få ditt förhållande på rätt spår. Ge inte upp dina mål, du simmar bra, vilket du också borde göra.

Drömmer att ingenting i klart och lugnt vatten

Den riktning som ditt liv kommer att ta kommer att vara en riktning av frid, nära det som vi vanligtvis förknippar med lycka. Det är betydelsefullt att de som har den här drömmen tenderar att komma ut ur en mycket svår fas, på grund av mängden problem som de var tvungna att lösa. Så ta dig tid att verkligen slappna av!

Drömma att ingenting i smutsigt vatten

Att simma i smutsigt, grumligt vatten, så mörkt att du inte kan se botten, betyder att du fortfarande har många hinder att övervinna för att nå ditt mål. Försök trots allt att inte bli avskräckt! Lita på dig själv, kom ihåg din styrka och visdom, som redan har testats och mognat genom dina andra prestationer.

Drömmer att ingenting är i ojämnt vatten

Förväxla inte grumligt vatten med turbulent vatten! Turbulent, turbulent vatten varnar dig för att förbereda dig: snart kommer du att få ett samtal som har väntat länge – särskilt om det har att göra med den professionella sfären i ditt liv.

Även om det först verkar skrämmande har det därför en positiv innebörd: det visar att du äntligen är i stånd att anta en önskad situation, det vill säga att du är beredd att möta alla turbulenser som kan komma från och med nu !

Drömmer att du inte kan simma

You Can't Swim

En dröm där du desperat behöver simma men inte kan visa att du fortfarande har rädslor och osäkerhet att övervinna, annars kommer du inte att kunna röra dig. Om du slutar med att sjunka talar det om hur brådskande du är att oroa dig för dessa aspekter som du inte kan hantera, men som har stor makt att stoppa dig.

Det är mycket troligt att du kommer att behöva genomgå terapi för att kunna hantera denna uppgift.

Drömmer om många människor som simmar

Det förebådar att du är på väg att hitta och ansluta dig till någon som kommer att göra mycket bra ifrån sig i ditt liv. Bra, eller hur?

Drömmer om att lära någon att simma

Det förkunnar ett ögonblick då du kommer att göra framsteg i ditt yrkesliv. En intressant utveckling av den här drömmen är att det kommer att ske eftersom du inte bara är bekymrad över din egen navel, du vill också se människor runt omkring dig nöjda med sin egen karriär, och du hjälper dem alltid i det som är möjligt. Fortsätt så, även om vissa kanske är avundsjuka på hur mycket du är beundrad.

Att drömma om att ingenting är ensamt

Goda nyheter: du lyckas övervinna dina rädslor! Därför kommer du naturligtvis snart att gå framåt i livet, särskilt på det professionella området.

Drömmer om att simma i en flod

Swims In A River

Precis som drömmen om att inte kunna simma är den en varning för dig att uppmärksamma dina trauman och försöka bota dem, det vill säga lära dig att se negativa situationer på ett annat sätt, att ge dem ett annat perspektiv.

En särskildhet här är att eftersom det är ett öppet utrymme (flod eller sjö) och lugnt vatten är det ett viktigt tecken på att det nu är den bästa tiden för att ta itu med detta, eftersom allt är mer fridfullt och du är redo. Det är alltså den här uppgiften du måste ägna dig åt nu.

Att drömma att ingenting är tillbaka

Den här drömmen har ett positivt omen: den visar att du kommer att kunna övervinna alla dåliga händelser i ditt liv. Just de som lämnat negativa spår och stoppat dig på din väg.

5/5 - (1 vote)