Rent Vatten – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Rent Vatten – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Att drömma om rent vatten betyder fred och harmoni i ditt liv. Det representerar allt välstånd som finns i din väg, klart och kristallklart. Din hälsa är också på väg uppåt! Det är en fantastisk tid och en tid som bör njutas till fullo!

Varje natt drömmer vi om något. Ibland går drömmarna obemärkta och ibland hamrar de i vårt sinne, som om de vill säga något. Jo, i de flesta fall har de faktiskt en specifik betydelse som kan säga mycket om dig eller något ögonblick som du kanske upplever.

Det är fallet med att drömma om rent vatten, vare sig det är i en flod, i en behållare eller till och med i en öppen kran. Att förstå vad det betyder att drömma om rent vatten kommer att ge dig en större uppfattning om budskap som universum kanske vill ge dig och som i de allra flesta fall är positiva.

Inom kristendomen är vatten helt och hållet kopplat till dopet, som inte är något annat än en handling av tro och skydd. Inom judendomen representerar vatten något rent, en återställande av anden. Inom hinduismen, islam och buddhismen har vatten nästan mirakulösa krafter och används ofta i renings- och helande ritualer.

I allmänhet är innebörden av att drömma om rent vatten, som vi sa ovan, en positiv varning om ditt liv. Vatten skildrar symboliskt tillståndet i en människas själ, och i dina drömmar representerar det det känslomässiga tillstånd du befinner dig i. När du drömmer med rent vatten pekar det på lugn, balans och för det mesta är det en varning om att du kommer att blomstra, ha mycket framgång och förändringar.

Att drömma med kristallklart vatten

Rent Vatten – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Drömmen om rent och kristallint vatten, som återspeglar sitt eget inre, leder till välstånd, harmoni, fred och vila. Du kan också peka på att du är frisk! Att drömma om det är en varning om att du befinner dig i din bästa stund för att njuta av livet och dig själv!

Drömma om rent rinnande vatten

Som själva namnet säger, om vattnet flödade i din dröm, det vill säga var flytande, representerar det känslomässig fluiditet! Det betyder att du befinner dig i ett ögonblick av omvandling eller i konflikter från det förflutna. Om du väntar på något svar från affärer eller arbete är du mycket kapabel att allting sker på bästa möjliga sätt.

En annan punkt är att du kanske sitter fast i dessa gamla problem, men förstå att du inte har något val, din koppling till denna punkt i det förflutna bryts redan ner för att ge plats åt en ny början som ska byggas. Men det är också en varning för dig att vara mycket försiktig med mycket överväldigande förändringar!

Drömmer att du dricker rent vatten

Rent Vatten – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Drömde du att du släckte din törst med rent vatten? Generellt sett har denna dröm en mycket positiv innebörd. Den symboliserar törst efter kunskap, andlig rening, förnyelse och en period av god energi. En annan viktig innebörd är att drömmen om att du dricker rent vatten också indikerar helande, både ditt eget och en nära anhörigs.

Drömmer om rent stilla vatten

Även om stillastående vatten i verkligheten är en stor risk för spridning av dengue-myggan, representerar det i drömmar inte heller något särskilt positivt. Att drömma om stilla vatten visar att du har något parkerat i ditt liv och ditt undermedvetna varnar dig för att du behöver se över dessa punkter eller att det kan finnas giftiga människor i din närhet.

Å andra sidan säger många experter att drömmar om stilla rent vatten också indikerar ett ögonblick av övergång som kommer att ske snart. Övergångar är inte alltid lätta, men drömmen kommer just för att varna för att förändringar, hur svåra de än kan verka, alltid ger något positivt i slutändan.

Drömmer om att tömma behållare med rent vatten

Att drömma om att du tömmer en behållare med rent vatten betyder att du börjar om på nytt på området, både yrkesmässigt och personligt. Men tro på budskapet bakom: behållaren tömmer sig själv för att ett nytt vatten ska kunna komplettera den.

Drömmer om att fylla en behållare med rent vatten

Redan när du drömmer att du fyller behållaren visar du på en framtida tillfredsställelse i ditt arbete. Det är bokstavligen den berömda frasen “se glaset halvfullt”.

Drömmer om rent flodvatten

Vad betyder det att drömma om en flod med rent vatten? Det ger en mycket poetisk och inspirerande innebörd, som symboliserar att du vaknar upp andligt och expanderar ditt medvetande. Men all denna levande poesi om kosmos som varnar dig för ditt livs ögonblick kan också verka lite skrämmande, när allt kommer omkring innebär att vakna upp till livet också att möta dina största rädslor och att expandera ditt medvetande gör att allting dyker upp på en gång.

Så om du finner dig själv ha den här drömmen med en flod av rent vatten, försök att ha mycket styrka för att stärka upp och undvika depressiva hål som kan dyka upp i vägen, du är starkare än dina rädslor och blockeringar!

Drömma om rent havsvatten

Rent Vatten – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Till skillnad från floden betyder drömmen om rent havsvatten att du går igenom en stor inre rengöring och att du kommer att omorganisera ditt liv och anpassa din andliga ordning. Havsvatten är saltvatten och för många gamla människor påverkar det direkt vår andliga aura.

Att drömma om rent och smutsigt vatten

Smutsigt vatten representerar många negativa saker, allt från död till en varning om behovet av personlig rening. Att drömma om rent och smutsigt vatten kan dock samtidigt representera något ögonblick av mycket osäkerhet som du måste övervinna. Smutsigt vatten är närvarande för att indikera att du inte kan ge upp dina drömmar, att det fortfarande finns hopp och att du inte är ensam!

En annan mycket återkommande betydelse är att ondskan aldrig kommer att drabba dig, för det goda omger dig och skyddar dig i ditt liv. Så även om livet inte är ett hav av rosor fullt av perfektion kommer det goda alltid att övervinna det onda!

Drömmer om rent vatten som forsar fram

I det här fallet är det så att den som drömmer om det beror på att hen är väldigt nöjd med sig själv, försöker uppfylla sina önskningar och skördar massor av pengar, fred och hälsa. Det är praktiskt taget ett meddelande från det oneiriska universum som meddelar att goda saker kommer att spruta ut över dig när du minst anar det! Har du ett bättre bad än ett bad av goda ting?

Drömma om mycket rent vatten

Vad betyder det att drömma om mycket rent vatten? Det är symboliskt sett något extremt positivt! Ett fruktbart tecken på att en oväntad händelse kommer att knacka på din dörr, men en av dessa underbara!

Att drömma om mycket rent vatten är ett så positivt tecken att det anses vara något sällsynt inom drömmarnas universum, väldigt få människor drömmer om det!

Att drömma om ett rent vattenfall

Det är mycket vanligt att vi, blotta människor, ofta låter oss ryckas med mer av känslor än av förnuft, vi påverkas av våra känslor 24 timmar om dygnet och för det mesta utan att inse det. Att drömma om ett rent vattenfall kan därför utgöra en varning om att du måste vara mycket försiktig med känslomässiga attityder.

Att tänka och balansera det rationella med det emotionella är något mycket bra, så att drömma om ett rent vattenfall är ja mycket positivt. Det är en varning om din framtid och hur du reflekterar över den.

Drömmer om rent vatten som kommer ut ur kranen

Mycket fäst vid affärer och kärlek, från den här drömmen kommer mycket tur att magnetiseras till din livslinje! Acceptera det och förbered dig för de goda sakerna som kommer att komma!

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!