Maori Uggla – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Maori Owl är en teckning av en uggla som bygger på spår av maorikulturen.

Betydelse av Maori Owl

Meaning of Maori Owl 

Inledningsvis är det viktigt att nämna att den maoriska kulturen är mycket rik. För Māori är allt i naturen heligt. Därför representerar alla element en gud och förtjänar att bli uppmärksammade. Ett träd kan till exempel vara syster till ett annat träd.

Det bör noteras att maori-ugglan har fått en framträdande plats på brasilianskt territorium på grund av de tatueringar som görs, särskilt av ungdomar. I maorikulturen var tatuering grundläggande för erkännande. I detta scenario utvecklade Māori en unik och komplex teckningsstil.

Med tiden blev kännare förtrollade av designen av maori-ugglan, som betyder kunskap, skarpsinne och den feminina själen.

Symbol för Maori Uggla

Owl Symbol

Maori-ugglan symboliserar kvinnlig kunskap och själ, och är en del av maorikulturen. Det bör noteras att enligt forskarna försvann maorierna i samband med kolonisatörernas ankomst. Eftersom det var en agrafa-kultur överfördes traditioner och kunskap muntligt.

Förutom ugglan vördade maorierna hajen. För dem var denna fisk suverän och stingrockan representerade förträfflighet.

I västvärlden väcker symbolerna för Māori-kulturen uppmärksamhet, särskilt statyer. Enligt traditionen är individens sociala nivå högre ju fler teckningar de har på kroppen.

Maori uggla tatuering

Owl Tattoo

Maori uggeltatuering kan göras på olika delar av kroppen, till exempel på armen, axeln, ryggen och vaden. Teckningen kan göras i svart eller med färger som svart och rött.

Precis som maorikulturen är full av detaljer och mystik, så är även atactingen full av detaljer och mystik. För att göra detta bör du leta efter en utbildad professionell person för detta. Undersök parallellt med detta mönster, färger och storlekar. Kom ihåg att förutom att teckningen ska stanna för evigt på kroppen måste det finnas en identifiering.

När designen, färgen och den professionella väl har valts måste viss försiktighet iakttas när man lämnar studion.

För att få en bättre förståelse finns här några förslag:

1. Lyssna på yrkesutövaren

Han är den person som är mest lämpad att ge instruktioner vid denna tidpunkt, som bör följas noggrant.

2. Ta inte bort plasten

Plasten på plats ska stanna kvar under den tid som tatueraren rekommenderar. Dessa åtgärder kan förebygga eventuell inflammation.

3. Använd salvan

Använd salvan tills området läker.

4. Ta inte bort konen

Kontrollera dig själv. Konen kan ta bort färgen från teckningen eller öppna sår.

5. Klia inte

Undvik att klia på det tatuerade området. När detta händer ska du applicera en bomullsboll som är indränkt i till exempel serum.

6. Håll dig borta från solens strålar

Helst ska mönstret hålla sig borta från solen tills det är helt läkt. Skyddet kan reagera med den nygjorda designen.

7. Mata ordentligt

Utfodring är grundläggande i läkningsprocessen. Även om varje individ kan ha olika reaktioner föreslås att vissa livsmedel undviks, till exempel fläsk, fett och peppar.

8. Hygien är grundläggande

Rengör ritningen med bomull eller serum de första dagarna. Efter denna period kan du använda mild tvål.

 

5/5 - (1 vote)