Loppor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Loppor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Loppor är irriterande och orsakar obehag. De är ofta svåra att fånga eftersom de är smidiga och listiga. Att drömma om loppor bör inte alltid tolkas med hänsyn till irritationen över att ha dessa djur omkring sig. För det mesta – och vi måste vara mycket uppriktiga om detta – representerar de verkligen små problem, irritation, tristess och stress.

Men vänta lite, drömmar är tolkningsbara och tolkningar är i grunden möjligheter och förståelser av ett visst faktum, en bild, en läsning och så vidare. Detta är en sanning, så häng inte upp dig på vad du drömde innan du läser vad vi har förberett för dig för att förstå innebörden av att drömma med loppor och dess olika tolkningar.

Dröm att du ser en loppa

Du vet den där loppan bakom örat? Jaha, då kan drömmen om att du ser en loppa tyda på misstro eller en varning om något eller någon i din närhet. Loppor är små varelser, men de stör mycket.

Att drömma att du ser en loppa är en omedveten observation från ditt inre jag om en person eller ett faktum som, även om du ännu inte medvetet har angripit dig själv, kan bli eller orsaka något slags problem i framtiden. Låt inte små problem bli stora, lös dem medan de fortfarande är loppor.

Dröm om loppor på hund

Loppor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Någon vän eller nära släkting är i behov av hjälp, men ber dig inte om det. Initiativet till att hjälpa denna person bör komma från dig och endast från dig. Om du märker att personen har problem kan du hjälpa honom eller henne.

Visst kommer belöningen att komma i framtiden, eftersom lagen om återvändande alltid är tacksam mot dem som ägnar sig åt andra. Om du i din dröm fångade hundens loppor tyder det på att du på något sätt redan hjälper den personen, även om det är känslomässigt. Känslomässigt stöd är ofta lika viktigt som ekonomiska eller fysiska bidrag.

Drömma om en kattloppa

Loppor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Att drömma om en loppa på en katt har nästan samma innebörd som att drömma om en loppa på en hund. Den enda skillnaden är att katten i bildspråket symboliserar det feminina, så det är troligt att någon kvinna är i behov av din hjälp.

Var lyhörd för att märka vem och hur du kan hjälpa henne. Det är värt samma sak här om du har drömt att du tog bort loppor från katten, om det är vad du gjorde, så måste du redan hjälpa den personen på något sätt, även om du inte vet om det.

Drömma om loppor i kroppen

Du vet de där dagliga störningarna vi har på jobbet, ibland med en vän eller make, pojkvän eller flickvän? Den där vägen du tar varje dag på väg till jobbet eller studierna, med trafikstockning eller överfulla bussar och tunnelbanor? Ja, det är dessa vardagliga saker som stressar dig.

Många av dem är oundvikliga och du behöver tålamod och självkontroll för att klara av dem; andra kan vara beroende av att du förbättrar dig. Så är det, du själv. Förlåt, be om förlåtelse, förstå innan du blir förstådd. Vi vet att du läser eller hör detta ofta, men vet du varför detta upprepas så ofta? Därför att det är sant! Att fortsätta bryta mot regler och tänka på sig själv först är som att slå på en kniv. Du kommer att skada dig själv.

Drömmer om loppor som hoppar

Den här drömmen har två möjliga tolkningar beroende på vilken kultur vi kommer att basera oss på när vi dechiffrerar den. I västerländsk kultur, det vill säga vår kultur, representerar drömmen om hoppande loppor en irriterande och svår situation som är svår att kontrollera. Den typen av problem som kräver tålamod och eftertanke för att lösas.

Men i den kinesiska kulturen är det ett gott omen och till och med ett nyfiket omen att drömma om en hoppande loppa. Kineserna tror att den person som har denna typ av dröm snart kommer att hitta en kärlek eller någon som de inte har sett på länge, när de befinner sig i någon form av kollektivtrafik. Det stämmer! Intressant, eller hur?

Så om du åker buss, tunnelbana, flyg eller vem vet vad som helst för kollektivt bruk, håll din uppmärksamhet. Du kanske möter en gammal vän eller till och med ditt livs kärlek.

Drömmer om loppor i huvudet

Att drömma om loppor i huvudet eller drömma om loppor i håret symboliserar behovet av att erkänna vårt eget ansvar i vissa problem som har påverkat oss. Ibland är det lättare att undvika skuld och kasta den på andra. Vi lägger skulden på chefen, den underordnade, föräldrarna, vännerna, den andra föraren, kort sagt…. Det slutar med att världen tar på sig skulden för allting, men vi är alltid offren.

Sanningen är att vi vet att det inte är så. Det stora ansvaret för det som händer i våra liv är oftast vi själva. Det betyder naturligtvis inte att externa faktorer inte kan påverka eller till och med orsaka en del av dessa problem, men erkänn det. Du måste verkligen erkänna att du har din del i detta, eller hur? Gör det då. Erkänn dina misstag och arbeta för att rätta till dem. Med ansträngning kan du göra det.

Drömmen om att loppor sticker

Ännu en dröm med två möjliga tolkningar. Den första handlar om den klåda som orsakas av sticket. Om den inte försvinner under den period du drömmer kan det betyda att något du gjort ger dig djupa ångerkänslor. Om så är fallet kan det hjälpa dig att be om förlåtelse för att övervinna denna känsla.

Den andra tolkningen är att drömmen skulle vara en varning om någon som i hemlighet vill dig illa och planerar att sabotera dig på något sätt. Ett råd här skulle vara att undvika att berätta dina planer och önskemål för andra vid denna tidpunkt. Åtminstone tills personen som har agerat falskt avslöjas. Känslor som dessa återvänder alltid till dem som matar dem.

Drömmer om många loppor

Låt inte problemen ackumuleras. Dessa små och irriterande insekter, när de dyker upp i en grupp i din dröm, indikerar att flera saker har irriterat dig. Ställ dig inför dessa problem och hitta ett sätt att lösa dem. Om det behövs, sök råd från någon som står dig nära eller till och med andlig rådgivning.

Dröm att du kan fånga loppor

Att drömma att du kan fånga en loppa och fånga djuret under drömmen är ett tecken på att möjligheter kommer att uppstå och att du kommer att kunna förverkliga dina planer. Var uppmärksam och låt inte möjligheten glida iväg.

Dröm som dödar loppor

Loppor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Det betyder att du kan få pengar som kommer till dig; det kan vara arv, pris, pengar som du hittar. Pengar är alltid välkomna, ingen tvivlar på det. En annan tolkning är att du besitter det som krävs för att övervinna de hinder som så småningom uppstår.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!