Flygande – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Att flyga har alltid varit mänsklighetens stora dröm, från änglar med vackra vita vingar som är utspridda under himlen till de kommersiella plan, turnéplan och krigsplan som korsar vår himmel i tusentals exemplar idag.

Att flyga som en fågel eller som den nästan mytologiska figuren Stålmannen genomsyrar våra drömmar som barn och även när vi når den tredje åldern. Det går inte att förneka att vi alla en dag drömmer om att kunna flyga.

För Freuds (2016) psykoanalys kan flyga jämföras med de upplevelser vi levde före födseln, i mammans livmoder, när vi svävar, bekväma, skyddade, kompletta. Det kan tolkas som en önskan att återvända till denna fullständighet. Att drömma att man flyger kan symbolisera, för den som drömmer, full njutning.

Betydelsen av att drömma att man flyger är laddad med goda omen och optimism. Den representerar för det mesta vår önskan att älska och att övervinna hinder. Vad skulle trots allt kunna stoppa dig om du kunde flyga och korsa hav och berg? Vilka skulle gränserna för ditt universum vara?

Även om drömmar saknar detaljer för att kunna låsas upp ordentligt i sina koder, eftersom de talar den mänskliga själens språk, är drömmen om att flyga i huvudsak att älska livet och vilja njuta av det. Men ta det lugnt, flyg följande linjer och upptäck allt som dina drömmars horisonter kan visa dig.

Dröm att du flyger

Det är en ganska vanlig och vanlig dröm, men också en av de trevligaste vi kan ha. Att drömma att du flyger är ett mer rent uttryck för frihet. När vi drömmer att vi flyger gör vi oss av med livets bekymmer och lämnar alla åkommor bakom oss. Att drömma att man flyger är ett tecken på konstnärlig känslighet och kreativitet.

Drömmer att du flyger med flygplan

Flygande – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 2

Ett bra omen att alla förhållanden är gynnsamma för dig. Det är som om den här perioden i ditt liv, precis som inom flyget, är en brigadjurs himmel. Fördjupa dig i dessa goda energier och ta tillfället i akt att röra framåt dina planer och ambitioner. Slappna bara inte av till den grad att du inte vet var du kommer att trampa, för du kan till och med flyga, men du gör klokt i att hålla fötterna på jorden.

Dröm att du flyger med helikopter

Du söker frihet och oberoende. Det börjar en period i ditt liv där det börjar bli mycket viktigt för din personliga uppfyllelse att vara fri att bestämma själv och att kunna styra ditt liv på det sätt som du anser vara bäst. Sensationellt! Ta tag i tyglarna för din berättelse och börja skriva den, men var säker på att detta är rätt tidpunkt att göra det.

Att vara oberoende innebär också att ha mycket ansvar och ansvarsskyldighet. Om det i din dröm var du som styrde helikoptern betyder det att snabba vinster kan vara på väg. Ha det så trevligt!

Dröm att du flyger med ballong

Flygande – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Något som du har längtat efter kan bli verklighet, men du kommer inte att uppnå något på egen hand. Endast med stöd av dina vänner kommer du att kunna uppnå det du drömt om. Om du i din dröm tog en ballongfärd tyder detta på att din själ är fri och söker nya känslor. Den här drömmen kan också betyda framgång på jobbet och möjligheter runt omkring dig.

Dröm att du flyger med ett kvastskaft

Titta på häxan som är lös! Men lugna dig, den här häxan är en bra häxa. Att drömma att hon flyger på en kvast är ett tecken på befrielse från åkommor, bra och viktiga händelser som kommer, förutom positiva och oväntade överraskningar. Om det fanns någon med dig sträcker sig samma välsignelser till denna person.

Dröm att du flyger högt

Att drömma om att flyga högt representerar högt självförtroende och mental styrka för att uthärda livets svårigheter. Du siktar på att nå långt och har vad som krävs för att göra det. Att drömma att du flyger högt är synonymt med beslutsamhet och viljestyrka. Om du har den här drömmen ofta ska du försöka utveckla nya färdigheter och stimulera din konstnärliga sida.

Dröm att du flyger lågt

Att drömma att du flyger lågt eller drömma att du gör en ytlig flygning representerar mognad att hantera dåliga situationer. Du är motståndskraftig, men du nöjer dig inte med att ta med dig trots hem.

Drömmer att du flyger på natten

Att drömma att du flyger under natten beror på att vissa detaljer i din dröm ska kunna avkodas med egendom. Till exempel: flög du under en månbelyst natt eller var natten mörk och mörk? Om din flygning ägde rum under en klar månbelyst natt representerar detta lycka och glädje i ditt kärleksfulla och sentimentala liv.

Ditt romantiska liv kommer att vara aktivt och lyckligt under de kommande dagarna. Om natten däremot var mörk och mörk kan det vara så att ditt förhållande balanserar på en tunn linje. Det är viktigt att undvika meningsskiljaktigheter och diskussioner så att den här linjen inte går sönder. Att flyga på klara nätter med stjärnhimmel representerar fred, medan de mörka nätterna är ett tecken på sorg och missförstånd.

Drömmer att du flyger över staden

Det är en återkommande dröm hos glada och optimistiska människor som har goda förväntningar på framtiden och är nöjda med sig själva. Var tacksam för allt och för alla. Denna positivism tenderar att hålla i sig och till och med expandera om du fortsätter att ge näring åt din optimistiska syn på världen och själva livet.

Dröm att du flyger bortom molnen

Flygande – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Att drömma om att flyga bortom molnen är inte bara en riktigt underbar känsla, det är också ett tecken på att en ny och läcker passion har anlänt. Det kan också representera en fördjupning av redan upplevda relationer eller till och med ett närmande av någon som du älskade men inte har sett på länge. Uppkomsten av en ny romans öppnar dörren till en ny riktning i ditt liv. Ge tillbaka den kärlek du får och ge den chanser att fungera.

Dröm att du flyger i rymden

Flygande – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Det här är ditt ögonblick. Du har övervunnit de svårigheter som fanns på din väg och korsat den mörka dalen, nu är det dags att flyga och njuta av en period av stabilitet och välstånd. Den här drömmen är en symbol för seger och övervinnande. Det är dags att skörda frukterna, men slappna inte av så mycket att du låter livet styra dig, var alltid den som bestämmer.

Dröm att du flyger och faller

Att drömma att du flyger och sedan faller är ett tydligt tecken på bristande tro och förtroende för dig själv. Du kan komma dit, men för att detta ska ske får det inte finnas något utrymme för tvivel. Älgen flyger och går utan rädsla, du har vad som krävs för att lyckas. Det enda som håller dig fast vid marken är din egen osäkerhet.

Dröm att du flyger tillsammans med en ledsagare

Ah, kärlek! Den kommer för att hämta dig. Att drömma att du flyger tillsammans med honom är ett tecken på att ditt livs stora kärlek kan vara på väg eller redan vara vid din sida. Många gånger inser vi inte kärleken just där, men den här drömmen kan försöka varna dig för denna möjlighet. Öppna dina ögon och ditt hjärta.

5/5 - (1 vote)