Urin – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Urine

Att drömma om urin betyder två saker, antingen måste du försöka överge dina känslor eller så är den mest andliga tolkningen att du spenderar mycket pengar. Att se urin i din dröm representerar därför de känslor du förkastat. Alternativt kan drömmen vara en ordlek om din arga attityd.

Vad betyder det att drömma om urin?

På så sätt kan drömmar om urin symbolisera rening och frigörande av negativa eller undertryckta känslor. Beroende på sammanhanget i drömmen är urinering en symbol för om du har grundläggande kontroll i ditt liv eller inte. Du är alltså bokstavligen upprörd och uttrycker dig inte på ett positivt eller konstruktivt sätt.

Att drömma om att du kissar offentligt symboliserar en brist på integritet i vissa personliga angelägenheter. I det här fallet indikerar innebörden av att drömma om urin att du försöker fastställa dina gränser och markera ditt territorium.

Men att drömma att någon kissar på dig indikerar att drömmaren känner sig känslomässigt belastad. Andra människor häller ut alla känslor i dig. Tvärtom, vad det innebär att drömma om urin symboliserar sin brist på självförtroende.

Att drömma om att du råkat urinera på dig själv eller kissat på dig innebär dock att du står på gränsen till en känslomässig explosion. Därför är du desperat efter att släppa ut alla känslor som du har hållit inom dig.

Dröm att du kissar

Att drömma att du kissar innebär att du släpper ut negativ energi och undertryckta känslor. Att urinera i en dröm tyder därför enligt gamla texter på en störning i ditt privatliv. Men om du drömde att du kissade är detta vanligtvis mycket bra och symboliserar välstånd och rikedom. Den här drömmen indikerar framgång i dina nuvarande företag och en lycklig framtid.

Vanligtvis är det ett tecken på att goda saker kommer in i ditt liv. Och även om du stöter på utmaningar på vägen kan du lätt övervinna dem och nå dina mål. Ibland indikerar den här drömmen att du är villig att dela vissa privata saker och hemligheter med någon som du anser vara en lojal vän.

Dröm att urinera på offentlig plats

Urinate In Public Place

Om du har urinerat offentligt i drömmen avslöjar det någons oansvarighet och brist på integritet i livet. Så någon nära dig stod i rampljuset och ville att andra skulle beundra dig. Den här drömmen har också allt att göra med att vara diskret, för i livet räcker diskretion långt, särskilt om folk verkligen tittade på när du kissade.

Det symboliserar också bristen på integritet med sina personliga angelägenheter. Eftersom du känner att människor ständigt bevakar alla dina rörelser, även de som du skulle vilja behålla för dig själv.

Drömmer om att urinera i badrummet

Om du urinerade i ett badrum i din dröm representerar detta vissa känslor som du nyligen avvisat. Drömmen förutsäger också att du har full kontroll över ditt liv. Vilket är bra, men kan hindra dig från att känna spontanitetens skönhet.

Du tillåter inte dig själv att uttrycka ditt “sanna jag” och detta kan tyda på att du bär en mask och tror att den skyddar dig från människors dåliga avsikter. Du försöker “markera” ditt territorium i alla aspekter av livet. Han kommer dock snart att stöta på svårigheter i sitt privatliv. På så sätt kommer någon att bevisa att man inte alltid kan få vad man vill ha.

Drömmer om urinlukt

Att lukta urin i drömmar kan tyda på att du är riktigt uttorkad. Att märka en stark lukt av urin i drömmen kan alltså representera att din kropp talar om för dig att du ska dricka mer vatten.

Så drick det här glaset med vatten. Att gå in i stinkande badrum i en dröm kan också tyda på att du behöver kontrollera en situation, särskilt i arbetssammanhang. Andligt sett, om du luktar urin, innebär det din starka intuition och ditt sjätte sinne.

Dröm att du inte kan urinera

Can't Urinate

Du kan till och med vakna upp mycket nervös, orolig och rädd efter att ha drömt att du inte kan kissa, men du kan vara säker på att detta är ett gott omen för ditt liv. Den här drömmen kom för att säga att dina problem och bekymmer inom kort kommer att upphöra.

Så du kanske går igenom svåra tider i det här skedet, men horisonten för en lyckligare och hälsosammare ny fas finns redan i sikte. Så du bör försöka hålla dig känslomässigt välmående, alltid ha tro och försöka göra bra saker, för det råder ingen tvekan om att du kommer att kunna gå in i denna nya fas som kommer att muntra upp dig.

Dröm att urinblod

Om du drömmer att din urin är röd eller blod kan du förutspå en förlust av passion i livet. I verkligheten tyder blodet som finns i urinen på att du kan ha njursten eller anemi. Men om du urinerade blod i din dröm förutspår vissa texter att ett smärtsamt ögonblick är på väg, men med det kommer du att hitta det bästa sättet att uppnå dina mål.

Drömmen som dricker urin

Att drömma att du dricker urin är ett tecken på egenskaper och mycket pengar, men också på en mycket god hälsa i ditt liv. Att dricka kisset i drömmen symboliserar dock också din rädsla för att låta andra få veta om dina negativa känslor. Du kommer att gå så långt att du straffar dig själv om du visar lite negativitet. Det visar också att du inte har någon känsla av egenvärde.

Drömmer om urinbad

Det här är inte en stor dröm. Den kan betyda att det finns en brist på kontroll i ditt liv. Så om du märker att ett problem uppstår kan drömmen antyda att du kommer att lösa vad som helst.

Dröm om mörk urin

Mörk urin i drömmen är ett tecken på att dina tankar eller idéer kan vara korrumperade eller förorenade. Eller att det du vill ha kan vara skadligt och att du löser saker genom sinne och kropp.

Drömmer om hundurin

Dog Urine

Att se hundurin i drömmen tyder på att en bästa vän eller nära släkting snart kommer att närma sig dig för att umgås med dig. Och detta kan vara ett bra tillfälle att diskutera saker och ting. Så om du såg en hund kissa i din dröm är det ett gott tecken. Det brukar representera att spendera trevliga stunder i sällskap med någon familjemedlem eller en nära vän.

Drömma om blodurin

Att kissa och se blod i urinen i en dröm tyder på oordning i ditt personliga förhållande. På så sätt gick något fruktansvärt fel i dina mellanmänskliga relationer och kan ha hänt under en tid. Därför kommer du snart att börja märka tecken på vänskap och sönderfallande relationer. Så om du drömde om blodig urin är den drömmen ett dåligt tecken. Drömmen indikerar vanligtvis att du har vissa hälsoproblem. Ibland innebär det att du förlorar din motivation och passion i livet.

Drömmen om kaninurin

Att drömma om kaninurin förutspår ett obehagligt ögonblick tack vare någon annans slarv. Därför är den här drömmen en varning om att observera dina ord och handlingar. Att drömma om kaninurin indikerar också att du kan agera arrogant efter att ha utfört vissa lyckosamma handlingar. Var därför försiktig när du vinner på lotteriet eller i spelet och förbli diskret.

Drömmer om babyurin

Det är relaterat till behovet av att släppa ut känslor för att kunna återfödas. Den här drömmen indikerar att du behöver ta bort negativa känslor. Din dröm är ett tydligt budskap om att du kan övervinna vad som helst. Att drömma om en bebis som kissar indikerar på återfödelse och en ny början. Ofta uppstår den här typen av dröm när du känner att du inte kan uppnå något. Det kan vara resultatet av en negativ mentalitet.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!