Trasigt Glas – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Trasigt Glas – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Att drömma om krossat glas innebär känslomässiga problem, till exempel besvikelse. Det kan vara så att du känner dig skakad av den senaste tidens glasbrott som har inträffat i ditt liv. Förändringar är nödvändiga för att du ska kunna återhämta dig.

Betydelsen av att drömma om krossat glas är knuten till självkännedom, eftersom vi ser vår bild reflekterad i det. Drömmen med krossat glas visar oss dock en trasig bild.

Detta ger oss de mest varierande tankarna om krossat glas. Men vi kan inte generalisera, eftersom olika sammanhang kan visa sig i våra drömmar. För var och en av dem måste vi mer lugnt analysera exakt vad de betyder. På så sätt blir det lättare att förstå vad det innebär att drömma om krossat glas i allmänhet.

Att drömma om att man ser ett krossat glas

Att se ett krossat glas i din dröm kan betyda besvikelse och negativa förändringar i ditt liv. Dessutom kan det vara en symbol för att ditt liv är i bitar. Du ser din bild reflekteras på glaset, så att se det krossat kan vara en indikation på hur du känner dig.

Den här drömmen är förknippad med någon form av brytning som du nyligen har upplevt i ditt liv. Familje-, kärleks- eller vänskapsrelationer kan ha fått något avbrott som du lider mycket av.

Även dina projekt och drömmar som bryts kan vara en betydelse för den drömmen. Det är ett tecken på att något i ditt liv måste förändras för att du ska kunna återhämta dig. Det är dags att börja om, se över vad som är värt att behålla och starta om din resa utan tyngden av saker som inte är viktiga.

Drömmer om krossat glas på golvet

Trasigt Glas – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

När ett glas går sönder på golvet är det en mycket komplicerad uppgift att plocka upp alla bitar. Drömmen representerar därför denna svårighet. Du kommer att gå en mycket listig väg i ditt liv och det är inte alltid de människor som följer med dig är där för att hjälpa dig. Tänk mycket på vem som är värd att hålla nära och vem som inte är det. Avundsjuka är något negativt och orsakar bara skada för alla.

En annan möjlig tolkning är relaterad till din verklighets bräcklighet. Saker från det förflutna håller på att ta slut och nya kommer. Därför är det dags för förändring och förnyelse, och du måste vara medveten om detta för att också förnya dig själv.

Drömmer att du äter krossat glas

Att äta krossat glas är en symbol för att det finns något ganska farligt i ditt liv och att du bör vara uppmärksam på det. Vissa beslut du fattar kan utgöra en stor risk för din stabilitet och ditt undermedvetna varnar dig för det. Så det är dags att reflektera mycket över de val du har gjort. Förstå vilka risker de kan utgöra för dig och dina livsmål.

Men ibland är den där drömmen bara ett ögonblick av rädsla för det vi inte vet. Du vet inte vart dina val leder dig och det skrämmer dig. Det är därför som en reflektion är mycket viktig. Du måste förstå vad som kan skada dig och om det verkligen är dåligt. Att ta risker är en del av livet och det är viktigt för din utveckling.

Drömmen som innehåller krossat glas

Om du håller det krossade glaset fungerar den här drömmen som en varning för dig att se över din livsstil samt dina attityder. Att hålla ett krossat glas kan vara farligt, eftersom det finns en stor risk för att du skär dig.

På samma sätt löper vi stor risk att bli skadade om vi fäster oss alltför mycket vid dåliga attityder. Se därför över vad som kan vara något skadligt i ditt liv och i samvaron med andra människor, det är trots allt inte bara för dig som dåliga attityder utgör en risk.

Drömmer om krossat glas i fönstret

Trasigt Glas – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Detta är en stor fara, särskilt om fönstret är ditt hem. Det kan betyda att det finns en person som är starkt avundsjuk på dig, din lycka och dina framgångar. Det är en tid att reflektera över vem du verkligen ska lita på.

Avundsjuka är en mycket sorglig känsla som kan skada dig mycket. Men vet att den skadar den person som känner den ännu mer, och de vet inte om det. Så om du vet vem du är, försök att prata för att lösa allting, för det kommer att göra gott för alla.

Förutom den här betydelsen kan den här drömmen vara kopplad till besvikelser eller till en känsla av svek. Du måste vara klok för att komma runt situationer som denna.

Drömma om glasskärvor

Trasigt Glas – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

En glasskärva i din dröm är en mer specifik typ av krossat glas, så den återspeglar en egen tolkning. Den här drömmen representerar ett gott omen och lyckan kan närma sig dig. Så vet hur du ska njuta av detta goda ögonblick mycket väl. Omfamna de möjligheter som dyker upp i ditt liv med tillräcklig visdom. Arbeta hårt för din framgång och du kommer snart att bli belönad.

Dröm som krossar glas

Om det är du som krossar glaset kan detta vara en indikation på att du letade efter något förhållande och att det nu är nära. För dem som redan dejtar kan den här drömmen vara en indikation på förlovning, och för gifta personer är det en indikation på att relationen stärks. Hur som helst betyder den här drömmen att mycket lycka i relationen är reserverad för dig.

Drömmer om en krossad glasdörr

Trasigt Glas – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 6

Om glaset som krossas är en dörr kan det vara en representant för brutna löften och drömmar. Denna dröm beror också på var dörren är. Om det är hos en vän kan du känna dig förrådd av någon du litar på. Dörrar är sätt att skydda passager.

När vi ser dem trasiga är det en indikation på att vi känner oss osäkra. Denna osäkerhet återspeglar denna känsla av svek. Men försoning är huvudbudskapet här. Du är medveten om att något är fel och du måste anstränga dig för att återfå din trygghet.

Drömmer om krossat glas i munnen

De ord som en gång sagts kommer aldrig tillbaka. Allt som kommer ut ur vår mun har en tyngd när det når andras öron. Ibland säger vi saker som väger mycket och lämnar oss med ett stort obehag. Glaset i munnen är en representant för att du har talat om saker som du inte borde och ditt undermedvetna tolkar det på ett sätt som gör att vi väl kan se orsaken till obehaget, det som kommer ut ur vår mun.

Var försiktig med orden, glöm inte att andra människor också har känslor. Ibland förväxlar människor att vara sann och uppriktig med att vara oförskämd. Vi måste alltid vara försiktiga med vad vi säger, annars kan vi ångra oss.

Drömmer att du skär dig med krossat glas

Hur konstigt det än kan verka har den här drömmen en positiv innebörd. Den representerar att du kan övervinna hindren i ditt liv och har allt för att förverkliga dina drömmar, eftersom du är en person med stor uthållighet. Du har en stor uthållighetsanda och kan alltid gå vidare, även om du har blivit orättvist behandlad eller om du har drabbats av någon motgång. Fortsätt med denna anda och du kommer att uppnå välstånd.

Drömmer om krossat glas

Att se ett krossat glas i din dröm är en indikation på att du är orolig för något. Ibland märker vi det inte ens, så det är ett bra tillfälle att försöka förstå vad som oroar dig och varför. På så sätt kommer du att vara mer förberedd på att komma runt problemen och hitta lösningar.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!