Tatuering – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Att drömma om en tatuering är en typ av dröm som ofta kan kopplas till hur människor ser dig, hur du förhåller dig till dem och hur du ser dig själv. I allmänhet representerar drömmar om tatueringar sensualitet, avund, individualitet och förändring.

Men innebörden beror mycket på det ögonblick du går igenom i ditt liv. Som vi har sett kan drömmen representera ditt omedvetna, saker som finns inom dig och som du inte vet hur du ska hantera.

Om du till exempel drömmer om en tatuering som är din kan det indikera något som har att göra med din individualitet och hur du är eller vill vara. Något som är unikt hos dig och som gör att du skiljer dig från andra människor i din omgivning.

Om du drömmer om någon annans tatuering ändras betydelsen helt och hållet. Det kan betyda att det finns människor som vill ha din ondska. Var alltid medveten om detta.

Tatueringar avslöjar mycket om våra känslor och det är där du bör börja din utvärdering. Ta allt i beaktande, gör en fullständig analys av drömmen. Tänk på tatueringens placering, designen, hur du känner för den, om tatueringen är på dig eller någon annan, om personen tatuerar eller raderar tatueringen. Allt detta spelar roll för en mer korrekt tolkning av drömmen.

Dröm Att Du Ska Få En Tatuering

Tatuering - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 2

Att drömma om att du ska tatuera dig kan ha en god betydelse om du tycker att tatueringen är vacker. Det betyder att du har en stark önskan att förändra dig, att komma ur rutinen, att göra något nytt med ditt liv och detta kan hända mycket snart.

Om du däremot inte gillar tatueringen, om den ger dig en dålig eller konstig känsla är det ett dåligt tecken, det kan representera att någon försöker att fläcka ditt rykte, att någon berättar lögner om dig för människor du lever med. Du måste vara mycket försiktig med falska personer som kan stå dig nära. Var mycket uppmärksam på dem som ifrågasätter mycket om ditt liv eller som bara dyker upp när de behöver något.

Dröm Att Du Tatuerar Någon

Att drömma att du tatuerar någon har en överraskande betydelse: det kan betyda att du kommer att komma bort från dina vänner, men du kommer att ha en rimlig anledning till det även om dessa skäl inte är så tydliga till en början. Det indikerar att detta avstånd kommer att ge dig nya erfarenheter och stora chanser att uppnå lycka. Detta avstånd som förutses i drömmen är vanligtvis relaterat till en bana av självkännedom. Ett svårt beslut, men ett som kommer att leda dig till nya erfarenheter och mognad.

Men se upp, om du är en tatuerare i verkligheten speglar det bara vad du är och visar att du känner dig själv mycket väl.

Dröm Som Raderar Tatuering

Tatuering - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Att drömma om att du raderar en tatuering som du inte gillar är ett gott tecken. Det betyder att du kommer att övervinna komplex, ångest, allt som står i vägen för ditt liv. Ibland går vi igenom en situation som vi inte kan övervinna. En skada, ett förhållande som tog slut, en rädsla. Och detta lämnar oss stillastående. Men den här drömmen indikerar att du kommer att övervinna allt och gå in i en mycket lyckligare fas.

Beroende på sammanhanget för drömmen och ditt liv kan det också betyda att vissa aspekter av din personlighet kommer att förändras, eftersom du kommer att lära dig värdet av erövring, av drömförverkligande och allt detta kommer att ge dig mycket glädje, både för dig och för människorna runt omkring dig.

Dröm Med Tatuering På Armen

Det kommer att bero på det område på armen där tatueringen är placerad. Om tatueringen är på biceps indikerar detta att du vill visa dig starkare än de andra människorna runt omkring dig. Den är direkt relaterad till din personlighet och tjänar till att visa dig din egen styrka.

Om tatueringen är placerad på underarmen visar den att du vill ha bättre kontroll över de situationer som sker i ditt dagliga liv och att du inte gillar oförutsedda händelser.

Dröm Om En Tatuering På Benet

Att drömma om en tatuering på benet eller till och med på fötterna kan förknippas med resor, nya världar, nya upplevelser och att utforska olika saker. Det tyder på förvandling. Det kan förknippas med fysiska eller andliga resor.

Det beror på den design som representeras i tatueringen. Till exempel kan en dröm med en rosentatuering på benet innebära att vi måste ge oss ut på en resa för att hitta en ny kärlek eller återfå en kärlek som har gått förlorad.

Symboliken i en tatuering på vårt ben indikerar att något kommer att föra oss framåt.

Dröm Om Att Tatuera Din Hand

Att drömma om en tatuering på handen representerar mötet med en mycket stark och viktig vänskap i ditt liv. Vänskap som kommer att göra ditt liv bättre och enklare.

Du kanske går igenom svåra tider då du saknade en vän för att dela svårigheterna och ha stöd och den här drömmen representerar att du kommer att hitta den personen som du alltid kan räkna med.

Drömmen Om En Draktatuering

Drakens design representerar styrka, frihet, passion och sensualitet, så att drömma om en draktatuering indikerar att något kommer att hända i ditt kärleksliv. Förbered dig, för en sådan stark kärlek kommer att ge dig mycket lycka. Om du redan har en relation med någon indikerar den här tatueringen att det kommer att ske en förändring i det förhållandet, och till det bättre!

Om draktatueringarna finns på din handled är detta ett tecken på att du vill bli erkänd för dina ansträngningar i det verkliga livet för att komma ut ur rutinen och vara i aktion hela tiden.

Drömmer Om En Tatuering På Bröstet

Tatuering - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Att drömma om en tatuering på bröstet betyder att du vill visa dig som en stark och kraftfull person som kämpar för det du vill ha.

Å andra sidan kan drömmen om en tatuering på bröstet, beroende på sammanhanget i ditt liv vid den tidpunkten, betyda att du har dominerande impulser eller till och med skrämmer människor för att de tror att du är överlägsen. Tänk på om den makt du tror att du har verkligen är så stor, för den kan faktiskt vara mycket mindre än du tror.

Dröm Om Att Tatuera Dina Skinkor

Att drömma om en tatuering på skinkorna i allmänhet säger mycket om hur du ser på ditt kärleksliv och även din sensualitet. Betydelsen av den här drömmen representerar ofta att du försöker visa dina känslor och avsikter med din partner eller någon du är intresserad av. Om den personen ännu inte officiellt är din partner är det kanske dags att klargöra dina intentioner. Du kan vinna en ny kärlek.

5/5 - (1 vote)