Staty – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Om du drömmer om en staty betyder det att förändringar är på väg att ske i ditt liv. Det kan också representera ett behov av att fylla något tomrum i ditt liv, eller också att du behöver vara fastare i situationer i ditt liv.

Vad betyder det att drömma om en staty?

I det verkliga livet representerar statyer skulpturarbeten som skapats för att avbilda en viss entitet, vare sig den är påhittad eller verklig.

Ofta föreställer dessa statyer en gudom, helgon eller till och med änglar, och inom katolicismen är de vanligtvis rituellt välsignade och får därmed namnet bild.

Men drömmar om statyer har andra begrepp och betydelser. Att drömma om en staty kan till och med betyda stora förändringar eller en förvandlingsfas.

Å andra sidan kan betydelsen av att drömma om staty också representera behovet av att anta en något fastare hållning om du inte klarar av vissa situationer.

Dröm att du ser en staty

Om du drömmer att du ser en staty betyder det att det finns ett tomrum inom dig och att du inte kan fylla det hålet inom dig, vilket orsakar dig vissa negativa känslor.

När du försöker dölja denna tomhet slutar du dessutom med att ljuga för andra, oftast för de närmaste, vilket kan skada dessa personer utan att du hade denna avsikt.

Så undvik att göra det. Det bästa är att vara sann och diskutera känslor, så att du inte sårar någon och inser att denna tomhet inte är för livet.

Gör först en självanalys för att förstå vad denna tomhet betyder och vad den har för ursprung, så att du kan arbeta utifrån den och utveckla den del som behöver vård och uppmärksamhet.

Å andra sidan har drömmen om att du ser en staty också andra symbolik, till exempel att den indikerar att du lever mitt i en falskhet, det vill säga att du blir lurad av någon som representerar en bild (till exempel en staty) som knappast kommer att vara sann.

Om så är fallet ska du vara medveten om att oavsett hur vacker illusionen är så är det alltid bättre att leva med verkligheten, och människor som bedrar är alltid illvilliga.

Att drömma om att konsträcka en staty

Constroys A Statue

Om du drömmer om att du bygger en staty kan det betyda att goda nyheter kommer att komma. Om du är gift kan det tyda på att en ny medlem kommer att anlända i familjen, och detta representerar säkert ankomsten av ett nytt barn, en bebis som är på väg.

Om du ännu inte är gift kan du indikera att du kommer att få ett frieri mycket snart, goda nyheter för dem som har väntat på detta under en längre tid, eller hur?

Att drömma om att han bygger en staty hänvisar dessutom också till byggandet av sina egna planer.

Dröm att du köper en staty

När du drömmer att du köper en staty indikerar ditt undermedvetna att du kommer att ha många glädjeämnen i förhållande till din familj, detta kan också hänvisa till övergivna projekt och önskningar som kan bli verklighet när du minst anar det, vilket symboliserar positiva idealiseringar.

Men att drömma att du köper en staty har också en annan representation, kanske en varning för dess narcissistiska läge. Om så är fallet är det dags att arbeta med din empati och utveckla kärlek till andra. Självkärlek är bra, men i överdrift kan den förstöra dina relationer och ditt personliga liv i allmänhet.

Dröm att det är en staty

Att drömma att det är en staty kan vara något skrämmande, det är säkert skrämmande om du försökt flytta på dig utan framgång.

Men när du drömmer att det är en staty är det en indikation på att du är begränsad, kanske väldigt stilla, och behöver utveckla attityder och röra dig mer för att inte hamna i ett tillstånd av slöhet.

Så var upphetsad, starta ett projekt, skaffa fler vänner, sätt planerna i verket och vänta inte på morgondagen, det vill säga vakna upp till livet, för det passerar utan att du inser det, var inte bara en åskådare av din verklighet.

Drömmer om staty som tjänar livet

Om du kommer att drömma om staty som kommer till liv representerar detta att du vill göra fred med någon, eller till och med hoppas att återuppta något förhållande som har avslutats abrupt.

Visst symboliserar den här drömmen ditt behov av att ge liv åt något som kanske inte längre existerar, men det är nödvändigt att utvärdera om den här brutna vänskapen eller det gamla slitna förhållandet är värt att rädda.

Om du tror att dessa relationer kan komma till liv igen, gå till kamp i sökandet efter det, men om du analyserar och finner att det verkligen inte är värt ansträngningen att återuppta denna relation, vänta då, för livet kan överraska dig med nya vänskaper och relationer.

Dessutom kan drömmar där statyn vaknar till liv representera återupptagandet av gamla projekt, kanske är det en bra tid att fortsätta de tidigare avbrutna planerna.

Drömmer om gråtande staty

Crying Statue

Att drömma om en gråtande staty kan betyda den passion och hängivenhet du har för något eller någon, men det kan också betyda att du kommer att kunna åstadkomma något nästan omöjligt, vilket i drömmen symboliseras av något slags mirakel.

Drömma om en jättestaty

Att drömma om en gigantisk staty, en skulptur som är mycket större än den riktiga, kan tyda på att du bör ta det lite lugnt, för kanske kommer ödet att ge dig en rejäl rysare.

Men ta det lugnt, det behöver inte nödvändigtvis betyda något dåligt. Se bara till att du är förberedd för denna överraskning utan större chock.

Drömma om en staty av en känd person

Att drömma om en staty av en känd person kan vara en mycket rolig eller på ett sätt till och med skrämmande dröm.

Men om du har drömt om en känd person eller en vän i form av en staty betyder det att du bör se bortom, kanske är det ett annat nödvändigt perspektiv för att visualisera en lösning som är svår att hitta.

Men vet att vad du än letar efter så är sökandet nära att ta slut. Genom dina ideal kommer du att känna igen dina mål och i första hand uppnå dem.

Om statyn är av en kvinna är det bra att komma ihåg hennes speciella drag: var statyn glad eller med en allvarlig min?

Om du var leende representerar du en utåtriktad, trygg och intelligent kvinna, om du däremot var allvarlig representerar du en kvinna full av stolthet och en viss stolthet.

Om drömmaren är en man avslöjar den egenskaper hos den person du blir involverad med; om du är en kvinna kan du representera dina egna egenskaper idag.

Drömmen om en helig staty

Holy Statue

Att drömma om en staty av ett helgon, dvs. statyer eller skulpturer av dyrkan, kan symbolisera att du är rädd för någon synd eller olämplig attityd, som om du anklagade dig för att ljuga för Gud.Men drömmar om staty på detta sätt där du ser en staty av ett helgon representerar också att andra människor runt omkring dig delar din idé eller åsikt, även om de inte vet, ett slags dyrkan av samma sak eller person, som en hängivenhet.

Drömmen om många statyer

Att drömma att du ser många statyer, eller att du bevittnar många statyer tillsammans i samma grupp, indikerar att du kanske saboterar dig själv, misslyckas med något genom dina egna misstag, men om dessa statyer eller skulpturer å andra sidan representerar gudar symboliserar detta faktiskt att du kommer att få stora framgångar på kort tid. Så håll ett öga på framtida möjligheter.

5/5 - (1 vote)