Smutsig Flod – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Dirty River

Att drömma om en smutsig flod innebär en viss slöhet eller trötthet från din sida. Detta kan vara relaterat till vissa av dina sjukdomar, eller till och med dåliga känslor, men övergående. Din känslomässiga sida kan fortfarande vara ganska mottaglig för starka påverkan, så det finns många saker som kan skaka om dig.

Dröm om en smutsig flod

Dessutom kan betydelsen av att drömma om smutsig flod vara kopplad till dåliga saker som har hänt under ditt liv. Floden är en symbol för det flöde som ditt liv tar. I japansk namitologi finns det en flod som kallas för floden med tre vägar. De som dör måste korsa denna flod för att nå de dödas värld. Beroende på personens liv måste de följa en av de tre vägarna. Ju mer full av dåliga saker ditt liv är, desto svårare blir det. Att hitta den smutsiga floden i din dröm liknar därför denna myt i den japanska kulturen.

Det betyder dock inte att du nödvändigtvis har dåliga handlingar, eftersom detta kan vara en representation av lidande i ditt liv. Familjesjukdomar eller meningsskiljaktigheter kan vara orsakerna till den här drömmen. Ju smutsigare floden är, desto svårare blir det därför att övervinna dessa situationer.

Dessutom kan drömmar om smutsig flod inte vara kopplade till ditt förflutna, utan till din framtid. Du kan vara omgiven av en stor osäkerhet som orsakas av dina problem och förmodligen kommer större svårigheter att stå i din väg, främst på grund av den väg du har valt att gå.

Du kan inte med 100 % säkerhet säga vad drömmen betyder bara genom att analysera den i allmänhet. Därför är det nödvändigt att analysera allt från en mer koncentrerad parameter. På så sätt bör du vara mycket uppmärksam på sammanhanget så att du kan förstå mer exakt vad det innebär att drömma om smutsig flod.

Den här drömmen är vanligtvis inte ett gott tecken, eftersom den ger en reflektion över ditt ögonblick. Chansen finns att du inte lever din bästa fas. Detta återspeglas i deras osäkerhet, främst på grund av deras svårigheter att hantera verkligheten. Vissa människor kanske till och med lurar dig, men du vill inte se det.

Drömmen om att se en smutsig flod

Seeing A Dirty River

Detta dödar den flod som finns inom dig och gör den mer och mer smutsig. Därför bör du ägna stor uppmärksamhet åt dina vänskapsrelationer. Om du inser att det finns falskhet i dina relationer är det bästa du kan göra att flytta bort från denna negativitet för att låta en verklig rening ske i ditt liv.

Drömmer att ingenting finns i en smutsig flod

Om du simmar i en smutsig flod kan innebörden av detta komma från ditt undermedvetna, som försöker skicka dig en mycket enkel varning. Saker och ting går inte bra och det finns ingen anledning att förneka det. Du finner dig själv nedsänkt i smuts och försöker övertyga dig själv om att allt går bra, men allt runt omkring dig är inte rent.

Du har många osäkerheter och slutar med att gömma dig för sanningen på grund av det. Saker och ting går inte lätt och du behöver kämpa mycket för att vända på steken. Många hinder ligger framför dig. Därför är det dags att resa sig igen och möta fakta. Förstå bättre vad som händer, varför saker och ting inte står rätt till, vad du kan göra åt saken och slutligen vidta åtgärder. Det är bara du som kan ta dig ur den här röran.

Drömmer att du navigerar i en smutsig flod

Navigate In A Dirty River

Att segla i rent vatten tyder vanligtvis på att personen är öppen och kommunikativ. I det här fallet visar det smutsiga vattnet att du lever i ett motsatt ögonblick. Därför måste du få tillbaka denna mer sällskapliga sida så att du kan må bättre igen.

Drömmer att du dricker vatten från en smutsig flod

Föreställ dig att du går och hittar en flod. Normalt sett skulle vi inte längre dricka ditt vatten. Men du märker att floden är smutsig. Skulle du dricka vattnet från denna flod på det sättet? Absolut inte, så varför gör du i din dröm denna åtgärd? Att drömma om att du dricker smutsigt vatten från floden tyder på att du går igenom stort lidande och går in i en viss sorgeprocess.

Kanske är detta resultatet av en kärleksbesvikelse eller någon form av ångest som du upplever. Att förorena sig själv med detta vatten representerar hur mycket ångest du lider. Ju mer vatten du dricker i din dröm, desto större lidande måste du genomgå i det verkliga livet.

Drömmer om att gå genom en bro på en smutsig flod

Vi vet redan att den smutsiga floden kan representera dåliga saker i ditt liv. Om du därför kan komma över det och undvika kontakt betyder det att du går bort från negativitet.

På så sätt kan du fullt ut övervinna svårigheter, särskilt de som handlar om dina känslomässiga. Det är viktigt att notera hur du nu har förmågan att se saker från ovan. Att ha detta annorlunda perspektiv kan vara mycket intressant, eftersom du ser att du står över dina problem. Att behålla denna syn kan vara en mycket bra sak för att övervinna dina problem.

Drömmer att den faller ner i en smutsig flod

Falls Into A Dirty River

Du försökte till och med undvika att bli påverkad av negativitet, men det slutade med att du föll in i den. Det är en komplicerad situation som kan orsaka en viss sjukdom. Du kan inte göra dig av med negativa känslor och detta står i vägen för ditt liv alltför mycket. Försök att vara och balansera, för din återhämtning beror på din styrka och förmåga att övervinna dig själv. Försök att hitta fler positiva känslor för att göra din flod lite mindre smutsig. Så småningom kommer du att kunna ta dig igenom detta utan att falla ner i vattnet längre.

Drömmer att borrar i en smutsig flod

Återigen representerar den här drömmen dina svårigheter att hantera din situation, men i det här fallet är det ännu allvarligare. Du låter förtvivlan ta över och det kommer inte alls att hjälpa dig. Försök att andas lite för att lindra den här känslan av att drunkna.

Drömmen om en smutsig blodflod

I det här fallet är smutsen i floden något mer specifikt. Här finns det en stark innebörd kopplad till sjukdom eller till och med död. Därför bör du ta tillfället i akt att ta mer hand om dig själv och din hälsa, för det är det som betyder mest.

Drömmer om smutsig Rio och ström

Att se sig själv i en flodström är något som ger en stark tolkning, men det beror på förhållandet till vatten. Om du simmar mot strömmen är det en stark indikation på att du kämpar mot något. Ifall du kämpar med dina negativa känslor och all negativitet i ditt liv. De kan vara mycket starka, men drömmen är ett tecken på att du inte kommer att acceptera detta lätt och kommer att fortsätta kämpa för din lycka. Det är ännu mer intressant när du lyckas övervinna vatten och lyckas i din dröm, eftersom det är ett starkt tecken på att din återhämtning går bra och att du snart kommer att må bra igen.

Om du å andra sidan är positivt inställd till strömmen, som om du använder den som en uppmuntran, kan det betyda att du accepterar det nuvarande tillståndet i ditt liv. Detta tyder på att du låter negativiteten ta över.

Dina känslomässiga och dåliga situationer utövar mycket energi på dig, och det gör att du har svårt att ta emot den. Därför behöver du snarast återupprätta dig själv. Be vid behov någon du litar på om hjälp. Låt inte saker och ting bli ännu värre, du har all förmåga att övervinna alla dina motgångar.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!