Säng – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Säng - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Det finns väl inget mer naturligt än att drömma om det föremål som man tillbringar 1/3 av sitt liv med, eller hur? Vi måste hålla med om att det är något komiskt när vi tror att vi sover på en säng och drömmer om den. Det kan till och med vara så att du drömde om en sådan när du campade och sov i ett tält utan någon större komfort.

I det fallet skulle drömmen om en säng inte ha någon särskild innebörd annat än “Herregud, vilken brist gör min säng mjuk och bekväm! Att drömma om säng har dock några mer komplexa tolkningar, och innebörden av att drömma om säng har ett samband med ditt intima liv, som du kanske kan förutse, och även med ditt privatliv och din säkerhet.

Vårt rum är en reserverad plats, en reträttplats för vissa, platsen där du spenderar timmar med att maratonera din favoritserie för andra. Sängen har element som påminner det kollektiva omedvetna om idén om vila, men naturligtvis också om sex. I filmer och litteratur representerar uttrycket “gå till sängs” inte precis den handling där man somnar, utan snarare den handling där man älskar.

Mycket av detta är insvept i vad det innebär att drömma om sängen, dock inte bara det. Att drömma om sängen avslöjar aspekter av dig själv, vissa som du kanske förtränger eller förnekar, medvetet eller omedvetet. Nåväl, utan vidare är det dags att ta reda på vad som döljer sig under dessa lakan.

Drömmer Att Du Ser En Säng

Lyckligt och hälsosamt liv, ett bra tecken i allmänna termer. Det är en manifestation av ditt inre jag som vill vara närmare den du älskar, önskan om ekonomisk stabilitet och garantin att saker och ting går bra i ditt arbete. Att drömma att du ser en säng är som ett intyg på att saker och ting går bra och tenderar att förbli så. Det är väl trevligt, eller hur?

Att Drömma Att Du Ligger I En Säng

Säng - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Det grundläggande är att säga ja, det är ett bra tecken, men vissa detaljer får inte utelämnas när man tolkar en sådan här dröm. Vad var det för säng? Din? Den hos en främling? En sjukhussäng, vem vet? Om det var din säng kan du vara säker på att det du gör kommer att fungera, fortsätt bara att ge ditt bästa.

Om det var en främlings säng, var uppmärksam, ditt omedvetna har märkt något som ditt medvetna ännu inte har uppfattat och försöker varna dig för att det finns någon som försöker gå förbi dig. Var inte rädd eller misstänksam mot allting, för Fontaine sa redan: “Den överdrivna uppmärksamhet man ägnar faran gör ofta att man faller in i den”. Om sängen var en sjukhussäng är det bara att boka ett läkarbesök. Det är dags att ta hand om sin hälsa!

Drömmer Att Du Köper En Säng

Det kan betyda ånger eller oro över valet av sexualpartner. För att vara tydlig kan du ha haft sex med någon och ångra det av någon anledning. Det kan bero på att du hade oskyddat sex eller att det inte var vad du egentligen ville ha. Vad ska du göra? Att göra ett graviditetstest och i förekommande fall ett test för sexuellt överförbara sjukdomar är ett måste. Utan förtvivlan och utan ånger.

Om något av testerna är positivt är det bara att söka hjälp på närmaste vårdcentral och även stöd från dem du litar på. Ingen av dessa två situationer är katastrofala nuförtiden. Den här drömmen kan dock bara betyda att någon aspekt av din sexualitet håller på att växa fram eller att du helt enkelt vill byta säng. Observera var detta passar bäst i ditt liv.

Dröm Att Du Hoppar Ner I En Säng

Att drömma att du hoppar i en säng tyder på att du har känt dig instängd och vill befria dig själv. Ibland känner vi att livet verkar vara stillastående och att varje dag bara är en upprepning av föregående dag. Andra gånger vill vi fortsätta med den person vi älskar, men saker och ting verkar ha nått en punkt där rutin ersätter nöje. Nåväl, titta på en sak, det är inte bara du som känner så. Förmodligen är det även dina medarbetare och den person du relaterar till, så vad sägs om att ta tag i tyglarna och börja göra något annorlunda för er?

Förbered något för helgen med din kärlek, även om det bara är en film eller en cykeltur. På jobbet, försök att göra något annorlunda som du alltid har gjort på samma sätt, även om det handlar om att byta ut saker från ditt bord till din plats, eller kanske byta bord, om det är möjligt. Vet du vad det är? Hoppa upp på sängen, kasta och slå på kuddarna tills fjädrarna flyger!

Drömmen Om En Enkelsäng

Säng - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Du gillar att isolera dig och vara ensam. Coolt, det är viktigt. Det är bra att vi har stunder bara med oss själva och kan se in i oss själva. Men se upp! Gå inte och isolera dig helt från världen, det finns många människor där ute som behöver dig och du behöver dem också. Poeten sade: Det är omöjligt att vara lycklig ensam.

Drömmer Om En Dubbelsäng

Hmm… Det finns någon sexuell lust där i ditt lilla huvud som du har fantiserat om, men som du inte har förverkligat ännu. I själva verket har vissa fantasier det här namnet eftersom de borde stanna där, i fantasins rike.

Men självklart, om du känner dig bekväm med att prata om dem med din partner och personen känner sig bekväm med att uppfylla dem…. Glöm bara inte att tänka på hur mycket detta kan påverka ert förhållande i framtiden eller till och med påverka vem du är eller hur du känner för din fysiska och andliga kropp.

Drömmer Om En Städad Säng

Det är ett tecken på att du behöver få ordning på saker och ting, oavsett om det är på jobbet eller i familjen. Allt flyter bättre när allting är på plats. Lös det du lämnat till senare och be om ursäkt till den du sårat, först då kommer allt att börja gå framåt.

Drömmen Om En Stökig Säng

Säng - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Var uppmärksam på vem du berättar fakta om din intimitet och din familj. Många gånger är vi angelägna om att lita på och ventilera oss med någon, men den personen är inte alltid den rätta. Det finns människor där ute som kanske bara väntar på att använda sina egna ord mot dig eller mot dem i ditt hem.

Drömmer Om En Säng Utan Madrass

Du sitter fast i ett problem och kan inte ta dig ur det eller kan inte hitta någon som kan hjälpa dig. Det finns sådana perioder i alla våra liv. Den där dagen då allt du ville ha var en axelvän eller någon att dela räkningarna med. Ha tro och stå fast, att någon kommer att komma.

Drömmen Om En Trasig Säng

Vad sägs om att förutse och försöka förutse ett problem innan det faktiskt dyker upp? Det här är din chans. Att drömma om en trasig säng är ett tecken på att man närmar sig kärleksproblem. Försök att hålla dig närmare den du älskar, ge ömhet och lyssna mer. Små attityder som dessa undviker ett uppbrott.

Drömmer Om En Bekväm Säng

Säng - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 6

Problemet som har fått dig att sova dåligt eller att bryta huvudet kommer snart att vara löst. Var lugn och uppmärksam på tecknen för att identifiera den lösning som kommer att dyka upp och ta tag i den med kraft.

Drömmen Om En Obekväm Säng

Den dagliga stressen har tagit dig ur fattningen och din kropp ber om hjälp. Ring en vän, låt honom veta, om det är fallet öppna även med din religiösa ledare, om du bekänner dig till någon tro. Håll inte så mycket mer bara för dig själv, du behöver inte bära världen på din rygg.

Drömmer Om En Ny Säng

Din hälsa är utmärkt! Du kanske har haft några dåliga hälsorelaterade problem, men allt är ordnat. Om så var fallet kan du slappna av! Problemet är över och din kropp är frisk igen, men gå inte för långt, va!

Drömmer Om En Gammal Säng

Det är ett tecken på nostalgi, på längtan efter en tid som har passerat och stannat kvar. Att drömma om en gammal säng är att vara förknippad med det förflutna. Minnen är mycket hälsosamma, men de är bara minnen och tiden går aldrig tillbaka. Behåll dem med ömhet, men ha ögonen på framtiden.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!