Revolver – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Revolver – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Om du drömmer om en pistol betyder det att du behöver fokusera mer på ditt eget liv. Sluta leva andras liv, ha mer självkärlek! Tänk inte på det förflutna, tänk mer på din framtid! Du är den evigt ansvarige för dina val!

Adoniran Barbosa poetiserade redan i “Tiro ao Álvaro” att “Din blick dödar mer än bilolyckor. Den dödar mer än en kula.

När ämnet drömmer om en revolver, även om människor för det mesta förknippar det med något negativt, är det inte alltid som innebörden av att drömma om denna artefakt går på detta sätt. Men vad betyder det att drömma om en revolver?

Att drömma om att hålla en revolver

Revolver – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Har du varit en intensiv person och på så sätt haft svårt att fokusera på dig själv? Fokusera mer på att ta itu med de utmaningar som kommer, fly inte från dem. Att drömma att du håller en revolver ger lika mycket denna innebörd som att visa att du behöver tänka och göra saker för din egen skull. Det är inte värt att leva andras liv.

Å andra sidan symboliserar det också att du är villig att försvara det du tycker till varje pris och använda alla dina vapen för att bevisa att du har rätt. Undvik dessa vapen och fokusera mer på kraften i god retorik.

Dröm att du köper en revolver

Tro mig, framtiden är alltid bättre än vad den en gång var, det vill säga det förflutna. Att drömma att du köper en revolver visar att du behöver läka gamla sår och öppna dina armar för det som komma skall!

Drömmer att du använder en revolver

Självförtroende är bra och hälsosamt för alla, men var försiktig! Att drömma att du använder en revolver representerar att du använder din kraft av självförtroende för att övervinna och bryta ny mark. Drömmen fungerar dock som en varning för dig att inte låta det stiga för högt i ditt huvud och skjuta fel och använda din “makt” mot dig själv.

Dröm att du övar dig i målskytte med en revolver

Många människor använder pistolen endast som en sportövning, målskjutningen. Att drömma om att du övar skytte endast som sport representerar ett positivt budskap, innebär att det mycket snart kommer en överväldigande passion in i ditt liv.

Men hur positivt det än låter, gå inte in huvudet över huvudet, var försiktig med konsekvenserna som du kan generera om du ger för mycket av dig själv.

Dröm att du skjuter någon med en revolver

Om du känner att det finns en person som till varje pris har försökt ta ditt tålamod, visar drömmen om att du skjuter någon (eller den personen) att du kanske använder din känslomässiga sida, närmare bestämt hat, för att få det att sluta.

Var stark! Att använda den känslan för att försöka stoppa något fungerar inte alltid. Försök att vara smartare än den personen, använd den rationella sidan, var alltid ett steg före för att lösa en sådan situation.

Dröm att du dödar någon med en revolver

Men om du i den här drömmen sköt du såg personen dö, representerar detta två saker (och lugn, det är inte alltid något dåligt!). För det första, om den här personen som du dödade redan var nära eller känd, kan ditt undermedvetna visa att du saknar den här personen och att du måste ägna dig åt ett tillvägagångssätt innan det är för sent.

Om det däremot är en okänd person, det vill säga en person som du aldrig har sett i ditt liv, är det något allvarligare. Detta visar att du måste höja huvudet och förlora rädslan för något som du måste möta. Att möta nya saker som livet presenterar för dig är inte alltid något dåligt, möt och var stark framför allt.

Drömmer att du ser någon med en pistol

Revolver – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Om du i din dröm såg en annan person med en pistol är detta en mycket specifik varning: du måste se dig omkring och se vilken giftig och farlig miljö du befinner dig i! Det finns människor runt omkring dig som vill ha din ondska och följaktligen vill ta ner dig.

Efter detta meddelande från universum bör du titta mer åt sidan än vanligt, tänka om när du ler falskt och skakar hand för hårt. All omsorg är för lite.

Dröm att du pekar på någon med en revolver

Ibland verkar det som om drömmar verkligen uttrycker någon slags analogi med det verkliga livet. Att drömma att du pekar på någon med en revolver tyder på att du inte agerar på rätt sätt, särskilt med andra människor. Du måste ompröva dina attityder så att allvarliga konsekvenser inte faller på dig och därmed inträffar förluster och besvikelser.

Drömmer att du pekar på mig med en revolver

Om, förutom att se någon med en revolver, den vars också riktar den mot dig, är det för att det finns något hinder på framsidan som hindrar honom från att följa, både personligt och professionellt.

Drömmer om att du gömmer en revolver

Som vi har sagt ovan i andra typer av revolverdrömmar representerar revolvern ofta hat och fara. Att drömma att du gömmer en revolver symboliserar därför att det finns en förbittring inom dig som gör att du blir rutten inuti och hindrar dig från att gå vidare till bättre tider.

Tro mig, sårade sår och bevakat hat kommer att skada dig mer än den person du vårdar denna hemska känsla för.

Drömmer om en gyllene revolver

Revolver – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Att drömma om en guldpläterad revolver symboliserar att du måste dra någon annans lass på jobbet för att erövra det du vill ha professionellt. Du måste få den personen att se din professionella kapacitet.

Att drömma med en gammal revolver

Om du i drömmen fann dig själv med en gammal revolver, den gamla västernfilmsbanditen, får du ett förebud om att du lyckats balansera ditt känslomässiga med det rationella. Så dra nytta av detta ögonblick då du kan bemästra det emotionella och uttrycka dig rationellt, för att investera i nya affärer!

Dröm med en oladdad revolver

Att skjuta, sikta och döda, allt detta förstår vi redan innebörden av. Men hur är det när du drömmer att det inte finns några kulor i revolvern? Skulle det vara en varning om att vi är helt oförberedda på livet? Eller att någon håller på att avväpna oss? Nej, men det är värt ett resonemang.

I själva verket är det en mycket mer personlig innebörd, relaterad till sexlivet. När vi drömmer om det får vi en varning om att vi är sexuellt missnöjda. Att säga att “pistolen är oladdad” kan till och med fungera som en rolig ordlek i det här fallet, men fundera över vad som plågar dig, prata seriöst med din partner så att de kan återupptäcka lusten.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!