Regn – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Rain

Att drömma om regn betyder liv. Vattnet som hjälper våra växter att växa och som stillar törsten hos våra djur i faunan. Som väl representerat i många böcker, berättelser och legender är regnvatten en gudomlig gåva som välsignar allt och alla.

En annan berömd tolkning är i samband med den renhet som regnvatten ger, både externt och internt, vem har trots allt aldrig mediterat och lyssnat på ljudet av det fallande regnet?

Nedan hittar du många andra betydelser av att drömma om regn, inklusive den av din dröm.

Vad betyder det att drömma om fint regn?

Vad betyder det att drömma om en storm?

Vad är en paraplydröm?

Att Drömma Om Kraftigt Regn

Heavy-Rain

Att drömma om kraftigt regn representerar en rening, en andlig tvätt. När vi drömmer om tungt regn beror det på att vår ande behöver renas, bli lättare och mjukare, utan de vikter och bindningar som människor dagligen kastar på oss.

Om du känner till en retreatplats, ett andligt center, ett tempel eller en kyrka där du känner dig fridfull, försök att tillbringa mer tid där och långsamt kommer du att känna hur din själ vitaliseras, läker och renar sig från all denna negativa laddning.

Dröm Om Mycket Regn

Att drömma om mycket regn är en symbol för professionell upphöjning, för vinster, för vinster. Försök att komma ihåg det pluviometriska indexet i denna dröm. Ju större mängd vatten som kommer ner från himlen, desto högre kommer du att bli. Det betyder inte att du ska slösa pengar och förmögenhet, för allt som kommer lätt kan också gå lätt.

Drömmer om fint regn

Att drömma om fint regn visar på den delikatess som rör ditt hjärta, din själ och dina dagar. Från och med nu kommer du att vara mer känslig, sentimental och kanske till och med mer skör. Den här perioden kommer att vara mycket fruktbar för dig att stärka kärleksbanden med de människor du vill älska och känna igen en annan sida hos dig själv som du förmodligen ännu inte hade insett att det fanns i dig.

Drömmer Om Ett Regnbad

Att drömma om ett regnbad är en fröjd, eller hur? Och dess innebörd är också mycket bra. Att drömma om ett regnbad är ett tecken på att du behöver våga mer, njuta mer av livet och kanske till och med förändra miljön.

Ha roligt, utsätt dig själv och besök platser som du inte har haft chansen att besöka ännu, men som du alltid har velat känna till. Livet kallar dig ut och håller dig goda skatter. Tipset på tur är att fly från rutinen.

Drömmer Om Tungt Regn

När du drömmer om tungt regn ska du vara säker på att positiva förändringar som rör ditt ekonomiska liv är på väg att ske. Kanske är denna förändring redan förväntad eller inte. Men det viktigaste här är att komma ihåg att detta paket av förändringar kommer att sätta dig på en ny nivå i livet.

Drömmer Om Regn Och Vind

Rain And Wind

Att drömma om regn och vind är inte ett dåligt tecken, tvärtom. Den här drömmen visar att du har en värdefull vän som alltid finns vid din sida och det är till honom som du bör vara uppmärksam och lyssna på råd, särskilt de som är kopplade till din karriär och ditt arbete.

Även om din vän inte kommer från samma område som du ska du inte förakta hans hjälp, sann visdom finns i de mest varierande huvudena och det är just detta som berikar alla människor. Lär dig att lyssna och inte bara lyssna.

Drömmen Om Stormregn

Vänta lite. Att drömma om stormregn betyder att det inte är dags att göra nya förhandlingar och planer för ditt företag. Den här drömmen talar ännu högre till dem som äger själva företaget.

Liksom varje entimmes storm har sitt slut, så kommer även denna period av uppskov att ha sitt slut. Var försiktig och vänta på det gröna ljuset som universum ändå kommer att skicka dig, vem vet om det inte kommer i form av en annan dröm?

Drömmer Om Regn Och Översvämning

Rain And Flood

Att drömma om regn och översvämningar visar att man går in i en fas av isolering och känslomässig hjälplöshet. Vi vet fortfarande inte om detta bara är en egen känsla eller ett sätt att försöka fly från något, som problem och människor från omvärlden. Gör en självutvärdering så kommer du att hitta svaret.

Du kanske känner dig ensam, omgiven av dina tankar och översvämmad av dina känslor. Du behöver få kontakt med dig själv för att övervinna detta avstånd mellan dig och världen.

Drömmer Om Regnvatten

Att drömma om regnvatten är välsignelser från himlen. Du kommer förmodligen att bli inbjuden till ett bröllop, vare sig det är en familjemedlem eller en nära vän, och självklart kommer du att spela en viktig roll i denna förening. Du kanske är en av best man eller gudmor.

Drömmer Om Hagelstorm

Att drömma om hagelstormar är en stark indikation på att du måste vänta lite längre på att dina planer ska förverkligas, eftersom det kommer att bli en kort fördröjning av de händelser som du längtar så mycket efter.

Som vi väl vet händer inte allting när vi vill och detta ska inte ses som ett problem, tvärtom, det kommer alltid att finnas rätt tid för saker och ting att hända och den bestäms av Gud och inte av människor.

Drömmer Om Lera Och Regn

Vi ser att några av dina önskningar ännu inte har uppfyllts. Att drömma om lera och regn indikerar att du har många drömmar som ska förverkligas och att du inte är nöjd med det du redan kan uppnå. Om ditt oupphörliga sökande å ena sidan är den energi som driver dig är det å andra sidan ett fysiskt och mentalt slitage.

Kanske är det bästa du kan göra för tillfället att vila, återhämta dina energier, utforma nya strategier tills leran av förvirring och känslomässig turbulens kan minska. Efter det kan du vara säker på att vattnet kommer att bli klart och tydligt och att du kommer att kunna se allting med lätthet.

Drömmer Om Paraply

Umbrella

Ett gott omen. Att drömma om ett paraply visar tydligt hur mycket din hälsa för närvarande är i utmärkt skick. Om du nyligen har genomgått en operation eller avslutat en medicinsk behandling ska du veta att din kropp håller på att återhämta sig.

Oavsett vilket det senaste hälsoproblemet du har ställts inför finns det inget mer att oroa sig för, tvärtom, nu kommer du att njuta av friska dagar och de nöjen du har att överge.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!