Parfym – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Parfym - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Vem gillar inte att känna en söt och karakteristisk doft av en känd parfym? Denna glädje för våra näsor gör oss alltid extatiska, eller hur? Och om orsaken till dessa goda stunder för vårt luktsinne kommer när vi sover, är det nästan alltid ett bra tecken på att vi drömmer om parfym.

När allt kommer omkring har betydelsen av att drömma med parfym oftast att göra med nyheter i ditt personliga och kärleksfulla liv. Goda nyheter, i de flesta fall. Det är ett tecken på att vi när vi vaknar behöver mer disposition för att möta världen och möta allting med mer naturlighet och utan rädsla.

Kom och förstå vad det innebär att drömma med parfym och lämna ditt liv med en bättre doft.

Dröm Med Trasig Parfym

Ingen tycker om att krossa ett parfymglas. Vi investerar en bra summa pengar för att känna oss mer doftande för att vid en olycka bryta flaskan och lämna miljön stinkande av lukten. I det här fallet är det en dröm som ingen heller vill ha, men det är inget dåligt omen.

Det indikerar bara att den segerrika väg du vill följa kommer att vara längre än vad som förutspåtts. Det är att ha tålamod och vänta, saker och ting går framåt. Stenarna kommer att dyka upp mitt på vägen, men de kommer att avledas.

Drömmer Om Parfymglas

Parfym - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Parfymglaset i dina drömmar representerar en ny kärlek som dyker upp i ditt liv. Och denna passion kommer att ge dig positiva förändringar, så du kan bli glad över det goda omenet som är på väg att dyka upp. En ny doft, ett nytt liv som för med sig sina egenskaper och dofter nära dig symboliseras av detta glas. Även för att, vem gillar inte en ny kärlek som ger mer anledning till vår existens?

Dröm Med Doft Av Parfym

Parfym - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Om doften av parfym följer dina drömmar kan den öka ditt självförtroende i din omgivning. Den här drömmen är en indikation på att du är omgiven av människor som bara vill ditt bästa, även om de ger dig råd på ett hårt sätt eller säger saker som vi tydligen inte vill höra.

Om det finns en kärlek är den värd det, om det finns vänner är det de vi måste ta för livet. Du kan lämna all misstro åt sidan, för den som är tillsammans med dig är långt ifrån lögner och allt det vi fruktar i vårt dagliga liv.

Drömmer Om Spilld Parfym

Det finns två möjliga indikationer när man drömmer om spilld parfym. Det första är att om parfymen spillts för att du till exempel har slagit omkull flaskan, kommer du att få större svårigheter i utförandet av personliga projekt.

Det som verkade lätt kommer inte att bli så. Redan när denna parfym spillts inne i ditt rum, ska du vara försiktig med skvaller och rykten som omger dig. De kan ta ifrån dig din trovärdighet och avskräcka dig från att fullfölja dina mål, både i det personliga och professionella livet. Faktum är att parfymen som spillts i en dröm bara är en varning och det är alltid viktigt att ha uppmärksamhet på vem som varnar oss, eller hur?

Dröm Med Ny Parfym

Det är dags för förändringar. Precis som en ny parfym ger nya dofter till ditt liv är det dags att ta en attityd som kommer att omdirigera dig. Det kan vara på alla områden: från det personliga, genom det bekanta och även i det kärleksfulla. Faktum är att den nya parfymen indikerar att en förändring är nödvändig på något område i ditt liv så att allting återgår till det komplikationsfria.

Drömmen Som Köper Parfym

Parfym - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Det är dags att vara uppmärksam. Om du köper en parfym i dina drömmar tyder det på att det finns någon som vill ta din plats, dra åt din matta. Var försiktig med människorna omkring dig och undvik att öppna dig för mycket så att ingen går dig förbi. Det tyder på att det finns mycket avundsjuka kring dig. Det är dags att stanna upp och tänka på personliga relationer så att du inte blir besviken snart.

Dröm Att Du Bär Parfym

Det här är en dröm som visar mycket mer en aspekt av personligheten hos den som drömt än att den förutser någon framtida händelse. I den här drömmen är indikationen att det finns en mycket stor benägenhet att gilla komplimanger och att känna med det uppblåsta egot att vara väl synlig inför samhället, eller åtminstone inför cykeln av människor av dess samvaro.

Det är också en indikation på behovet av att vara ödmjuk, för att inte behandla människor med stränghet på grund av det beröm som deras kompetens framkallar.

Drömmer Om Parfym Som Inte Behagar

När en obehaglig parfym gör doften av drömmar varumärket för dem som sov, finns representationen av en stark omvandling, men som kommer att stärka denna person. Från och med då kommer det att finnas tider av ensamhet och viss isolering.

Men detta är inte dåligt, eftersom din återgång till samvaron med människorna runt omkring dig kommer att vara mycket starkare och full av erövringar, med uppfattningen att det i vissa stunder är nödvändigt att vara ensam för att återigen möta världen och dess väsen. Den obehagliga parfymen är ett tecken på att uppoffringar är nödvändiga för att uppnå det du vill.

Drömmer Om Stark Parfym

Om doften av parfym i dina drömmar är mycket stark är det ett tecken på att det kommer att finnas nyheter i ditt kärleksliv. Det kan vara så att du träffar en person som får ditt hjärta att svänga, eller till och med att du hittar en gammal kärlek som får allt att gå tillbaka till rätt ställe.

Men för att detta ska hända krävs det en turbulens där du kommer att tro att allt har gått åt skogen. Låt dig inte nedslås, allt detta kommer att gå över så att ditt kärleksliv kan njutas fullt ut. Den starka doften av parfym ljuger inte och kommer inte heller att bedra.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!