Magi – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Att drömma om magi betyder att du har en mycket skarp uppfattning och en mycket stark intuition. Ge mer värde åt dina egna egenskaper och känna till dina gränser.

Vad innebär det att drömma med magi?

Drömmar om magi är som att ha ett kalejdoskop till hands, symbolik går utöver vad vi ser och känner till det genom att läsa i böcker och titta på de många filmer som tar fantasivärlden nära oss.

Grundregeln för vilken magi som helst är: om det används för att göra gott, då kommer vi också att få bra; men om vi brukade skicka det onda, då kommer vi att få det värre. Därför kommer innebörden av att drömma om magi också bero på vad dina avsikter är eller de av vilka du såg göra magi.

Drömmar med magi presenterar scener som går utöver utrymme, tid och materia, även om de utspelar sig inuti din hjärnprojektor – med dess många mysterier – på ett ställe, under en sömnperiod, eller hur? Detta är också magiskt!

Att säga vad det innebär att drömma om magi är således elastiskt och kan vara brett i sina avsikter och energi, och; begränsad till vår mänskliga och jordiska natur.

För att lära dig mer om innehållet i din dröm har vi nedan tagit mer information om varje variabel av att drömma med magi, så att du kan se vilken din dröm passar in i och få uteslutande tips, råd och anvisningar om din dröm och ditt nuvarande ögonblick av liv. Låt oss tillsammans ge oss ut på denna magiska värld av drömmar?

Drömma som gör en magi

Makes A Magic

Att drömma som gör en magi betyder hur känsligt ditt uppfattningsfält är. Din intuition talar högt och tydligt för dina öron, ditt samvets röst berättar vad du ska göra för allas bästa och dina fem sinnen lever outcropped som radar som fångar nya data hela tiden vart du än går.

Precis som antikens profeter hade ett öppet magnetfält för att ta emot lärdomar från det höga och veta hur de ska överföra till dem som rätt använder rätt termer och toner för att anpassa kommunikation med dem, du, nuförtiden och inom moderniteten där vi är infogade , har också denna roll. Du är sällsynt och unik, respekterar din gåva och dina gränser.

Dröm du lär dig att göra magi

Drömmer om att du lär dig att göra magiska samtal om dina upptäckter inom expertområdet. Om du studerar och förbättrar dig på jobbet vet du att din investering i att skaffa dig ny kunskap kommer att få ett betydande resultat i din karriär, vilket lyfter fram dig i det företag du arbetar i eller i den nisch som du åtar dig.

Drömmer om att du försöker, men kan inte göra en magi

Att drömma om att du försöker, men inte kan göra magi betyder att det ännu inte är rätt tid för dig att lösa vissa ämnen i ditt liv, allt har sin tid och inte ens magins kraft kan hjälpa dig vid den tiden. Magi beror också på plats och tid, ha tålamod.

Dröm du ser någon göra en magi

Att drömma om att du ser någon göra magi beror på vem den personen var. Om en bekant kommer goda nyheter från honom till dig. Glädje, festlighet, firande och förening kommer att vara några av ingredienserna i denna magi.

Om en främling gjorde magin, var försiktig med sina rädslor och rädslor så att de inte ser ett sjuhodigt djur. Att leva rädd, i ett tillstånd av uppmärksamhet, rädd för något som rörelser som du har tagit som misstänkta kan fängsla dig inom en egen verklighet, men helt inte i överensstämmelse med fakta.

Dröm om svart magi

Black Magic

Spärrar och hinder. Att drömma om svart magi innebär att hinder, hinder, avvikelser på obehagliga vägar kommer att vara en del av din väg, oavsett om det är professionellt, familjärt eller kärleksfullt.

Att arbeta dina tankar för att stärka sig själv i positivitet, behålla tro och ett fast huvud hjälper dig att gå igenom denna fas, för även om du svänger kommer ditt beskyddare aldrig att låta dig falla.

Dröm som framkallar en magi

Conjures A Magic

Att drömma som framkallar en magi har variationer beroende på vilken typ av magi du har sett trolla. Men i allmänhet lockar positiv energi till oss samma grad av vibrationsinställning, och alla vinner. Redan trolla med en ond och smutsig magi skadar inte bara dem som är avsedda utan också alla inblandade som tillsammans sylt i perversitetens lera.

Dröm om magiska föremål

Att drömma om magiska föremål som erbjuds oss innebär att en person kommer att ge en unik chans eller möjlighet i livet och att de kommer att förändra sin väg en gång för alla. Å andra sidan indikerar att drömma om magiska föremål som hittas eller upptäcks av dig själv en storslagen uppenbarelse framför dig och som kommer att förändra din uppfattning om livet, få dig att se igenom en annan synvinkel, en annan vinkel, vilket förbättrar ditt sätt att leva mycket kraftigt .

Drömmer om barn som gör magi

När du drömmer om ett barn som gör magi, kom ihåg att den bästa magin ditt inre barn kan lära sig är att lita på sig själv, att veta hur viktig han är, hur mycket du som vuxen älskar och välkomnar honom/henne.

Vi bär vanligtvis barndomstrauma eftersom vi ännu inte har lärt oss självförlåtelse, självacceptans och för att göra ett rättvist och korrekt mottagande av detta barn som så mycket behöver stöd, kärlek och tillgivenhet. Älska henne som du alltid har velat bli älskad, idag kan du förstå barnets sanna behov och därför är du den enda som kan ge det hon behöver.

Dröm som förvärvar magiska gåvor

Att drömma som får magiska gåvor låter nästan som en barnslig lust, av dem som barn har när de litar på sin favorit seriefigur, eller hur? Och precis som barn med sina nyfikenheter, längtan efter nya upptäckter och att ha allt i handen sedan igår, är det att drömkonceptet som får magiska gåvor passar.

Om du också delar denna ångest och till och med otålighet, var försiktig, det kan skada dig och till slut skada din psykiska och till och med fysiska hälsa som att utveckla nervös gastrit eller GAD – generaliserad ångestsyndrom.

Drömma som gör magi för gott

När du drömmer om att du gör magi för gott, försök att återhämta dig i bilden du visualiserade i en dröm om dessa trollformler var för dig själv eller för andra människor som du har stor kärlek och tillgivenhet till.

Magic for good utförs vanligtvis med användning av örter, rent och kristallklart vatten, ljus eller med mjuka och söta färger, parfym och känsliga oljor och färgade band i mjuka toner, blommor som representerar glädje, renhet, fred och harmoni.

Dröm som gör magi mot det onda

Att drömma om att det fungerar magiskt för det onda representerar att när vi kastar lera på någon är det omöjligt att inte bli smutsig heller. Akta dig för vad du har önskat andra, och mer än så, för det magiska arbete du har gjort för dem som stör dig eller som du inte har någon kärlek till. Allt som går, en dag kommer tillbaka.

5/5 - (2 votes)