Kittlande – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Att drömma om kittling betyder att du inte kan ge efter för svagheterna i ditt liv. Du måste vara stark och möta svårigheter.

Vad betyder det att drömma om kittling?

Kittling är ett mysterium. Det finns de som älskar och det finns de som hatar det. Vanligtvis är den som älskar den som gör, och den som hatar det är den som tar emot.

I verkligheten består kittling av en neurologisk och fysisk process i vår organism, som kännetecknas av människokroppens självförsvarsreaktion som svar på något som kommer i kontakt med huden.

Forskare förklarar att hjärnan slutar med att sända ut en larmsignal, från vilken kroppen reagerar omedelbart och orsakar kitteleffekten, vilket orsakar allt du redan vet: okontrollerbart skratt eller överdrivna spasmer.

Men låt oss komma till saken. Vad innebär det trots allt att drömma om kittling?

Betydelsen av kittling kan variera kraftigt i förhållande till tolkningen eller sammanhanget i vilket det levdes i drömmen, så här är några detaljer som gör skillnad i kittlande drömmar.

Drömmer att du kittlar någon

Tickle Someone

Att drömma om att någon kittlas kan tyda på att galenskap och svaghet är ett steg bort från att övermanna dig, så drömmen vill varna dig för att vara försiktig med dessa känslor eller förnimmelser.

Detta kan representera att vardagliga problem suger upp allt ditt tålamod, och med det kan du snart förlora ditt förnuft.

Så var lugn och tålmodig, för å andra sidan kan den här drömmen också betyda att du tar livet väldigt allvarligt, att ditt liv saknar lätthet och humor, det vill säga att det inte har funnits något skratt.

Dessutom kan det tyda på att du bör slappna av eller sluta bry dig om något problem som nyligen har uppstått i ditt liv.

Och slutligen kan en annan innebörd av kittlande drömmar, där du gör detta mot någon, symbolisera att du behöver muntra upp den här personen och göra den mer självsäker, kanske är det ett bra tillfälle att försöka få den här andra personen att slappna av.

Drömmer att någon kittlar dig

Att drömma att någon kittlar dig betyder att du behöver ha mer roligt i ditt liv, ditt dåliga humör är högt.

Du är i behov av lätthet och gott humör, för att ta saker och ting så allvarligt kan skada din hälsa.

Dessutom är det ingen som gillar griniga människor, eller hur?

Så det här är rätt tillfälle att njuta av fritiden och bli distraherad, det kommer att göra dig gott för din självkänsla. Så lätta på lasten, lägg problemen lite åt sidan och ta tillfället i akt att skratta gott, det kan du garanterat göra i sällskap av en bra komedifilm.

Men håll din uppmärksamhet, för att drömma om att du blir kittlad kan också betyda att vissa bekymmer kommer att uppstå eller vilka frestelser som är på väg att komma, så var försiktig med att ägna dig åt flyktiga romaner.

Och, tänk på den ljusa sidan, att drömma att någon kittlar dig betyder också att du kommer att tjäna pengar snart, kom också ihåg det område på kroppen där du fick kittlingarna, detta kan göra stor skillnad i betydelsen av kittling. Kolla in det direkt efter:

Kittla dina fötter: betyder att det finns en överdriven ambition i dig;
Kittla näsan: det betyder att många glädjeämnen kommer att komma in i ditt hem;
Öronkittling: kan vara ett tecken på otrohet.

Drömmer att du ser en annan person kittla dig

See Another Person Tickling

Att drömma om att du ser någon annan kittla någon har mer än en innebörd, och en av dem betyder att personen saknar lyckliga stunder.

Så se till att den personen går igenom någon tid av svårigheter eller sorg och håll dem sällskap. Säkert kommer ditt sällskap eller det enkla faktum att du letar efter det att muntra upp dig.

Den andra betydelsen avser dig själv och visar att det är nödvändigt att vara mer mogen för att ta situationer klokt.

Om det är nödvändigt att ta aspekter av livet på större allvar är det kanske dags att minska och till och med undvika lekar utanför timmarna.

Drömmer att jag skrattar på grund av kittling

Drömmar du skrattar på grund av kittling tyder på att det är ett tecken på intimitet och avkoppling. Hur är ditt förhållande till den person som kittlade dig? Det är säkert vänligt och avslappnat, det representerar att det är en person som du kan lita på.

Och det kan till och med vara en person som du är intresserad av, och det betyder att du kan investera i den här personen utan större bekymmer.

Drömmer att kittlar i partner

Tickles In Partner

Att drömma om att din partner kittlas avslöjar att ert förhållande har allt för att utvecklas på bästa sätt.

Det betyder också att du kan lita på dig själv, eftersom de fortfarande kommer att dela många bra stunder tillsammans.

Om du är nöjd med någon i en dröm symboliserar det bristen på positivitet, glädje och lycka i ditt liv. Du är förmodligen en mycket svår person.

Om du å andra sidan drömde att du kittlade någon men inte känner dem, indikerar det att du bör förbereda dig på goda händelser snart, kanske kommer en ny kärlek att uppstå i ditt liv. Håll ett öga på eventuella framtida passioner.

Som du kanske har märkt har kittlande drömmar flera betydelser, men för det mesta är de en indikation på att bra saker kommer att hända i ditt liv. Eller till och med att du behöver förändra något i förhållande till din hållning eller ditt humör, idealet är att uppnå en balans så att du inte överdriver i olämpliga ögonblick och hamnar ur balans.

5/5 - (1 vote)