Kista – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Kista - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Betydelsen av att drömma om en kista är kopplad till de djupaste känslorna, där ingen kan störa dina känslor och sätta dig ner. Att drömma om en kista är vanligtvis kopplat till det psykologiska, där det är möjligt att tänka om på några tidigare trauman eller försöka bli av med någon sjukdom.

Vad betyder det att drömma om en kista? Det kan betyda att det är dags att ta mer hand om dig själv, uppmärksamma dina känslor och önskningar och försöka tillgodose dina egna behov. Detta kan vara ett mer introspektivt ögonblick av självkännedom, men du måste komma ihåg att det är nödvändigt att vara inlåst ett tag för att få ordning på dig själv.

I det här fallet är drömmen mycket viktig för uppfattningen av inre problem som kan besvära dig. Se nu fler tolkningar som är kopplade till att drömma med en kista och ta reda på exakt vad din dröm betydde.

Drömmer Om En Stängd Kista

Förluster är oundvikliga under vårt liv, men i allmänhet inser vi först långt senare hur positiva de var. Att drömma om en stängd kista betyder att någon som är väldigt viktig för dig har försvunnit eller har gått bort. När du har denna dröm kan du vara säker på att dess innebörd är positiv.

Drömmer Om En Öppen Kista

Kista - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Drömmen med en kista är direkt kopplad till dina egna känslor och om den är öppen betyder det att du går igenom ett ögonblick av större kontroll och känslomässigt oberoende. I det här ögonblicket är du den enda personen som är ansvarig för dina egna handlingar, och att ha kontroll över sina känslor tillåter inte att någon lägger sig i dina val.

Drömmer Om En Kista Med En Okänd Person

I din dröm står du framför en kista, men personen är okänd? Det verkar konstigt, eller hur? Ja, men innebörden av den här drömmen är mycket viktig. Precis som den okända personen i drömmen som inte gör någon skillnad i ditt liv, gör inte heller de känslor du bär med dig någon skillnad. Gör dig av med sådant som inte tillför något och fortsätt satsa på det som verkligen är värt det.

Drömmen Om En Kista Med En Känd Person

Drömmen om en kista med en känd person är kopplad till hans eller hennes inre önskningar. Om du önskar något intensivt ska du vänta lite, för det är nära att hända. Din önskan kommer att gå i uppfyllelse, men glöm inte att ingenting kommer gratis: fortsätt arbeta för att få det att hända!

Dröm Om En Kista Vid En Begravning

Kista - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Begravningskistan är ett tecken på dåliga nyheter! Inte nödvändigtvis döden, men det är möjligt att något negativt kommer att påverka din känslomässiga hälsa. Var uppmärksam på det här tecknet och börja förbereda dig för att möta allting med styrka.

Att drömma om en kista vid en begravning kan också bero på andra detaljer. Färgen till exempel: om den är vit är det ett tecken på att allt kommer att sluta bra. Om den är svart är det en period av återfödelse; en person kan dyka upp igen i ditt liv och ge dig fantastiska stunder. Om kistan som dyker upp vid likvakan är sprucken beror det på att dina känslor för någon inte är besvarade.

Drömmer Om Ett Barn I En Kista

Att drömma om ett barn i en kista om du är gravid: den här drömmen förmedlar bara din rädsla för att något dåligt ska hända ditt barn. Var lugn, trots den dåliga drömmen kan du vara säker på att om du tar hand om dig själv under graviditeten förhindrar du att något negativt händer.

Att drömma om ett barn i en kista om du inte är gravid: indikerar på återfödelse i ditt liv. Något bra är på väg att hända, även om förändringen inte känns igen direkt.

Drömmer Om En Tom Kista

Kista - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Att drömma om en tom kista tyder på att du är avlägsen från vissa personer som du har en relation med eller att du inte engagerar dig helt och hållet för att hålla dem igång. Oavsett om det handlar om affinitet eller personliga intressen kommer du vid den här tiden att stöta på problem med vissa människor i din omgivning. Arbeta med den här drömmen så att du inte lider eller får andra att lida.

Drömmen Om En Kista På Kyrkogården

Drömmen om en kista på kyrkogården kan betyda att en period av mycket sorg kommer att komma. Det kan vara ett tecken på depression eller någon annan orsak som lämnar dig i djup sorg. Var försiktig med den här drömmen och sök hjälp om du märker att du befinner dig i den här situationen.

Om kistan i drömmen är begravd är innebörden god: du kanske håller på att städa upp i dina känslor, göra dig av med saker som inte gör dig särskilt mycket nytta.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!