Guld – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Guld - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

När guld finns i våra drömmar brukar man tro att det är ett gott omen för kommande tider. Men detta är inte alltid innebörden av att drömma om guld: dåliga stunder kan vara på väg.

Vem föreställer sig att drömmen med guld är synonymt med överflöd eller ekonomiska vinster, kanske genom den bild som juveler har med ljusstyrka, skönhet och prålighet. Men det kan också tyda på svårigheter och turbulens mitt i vägen.

Vill du trots allt verkligen veta vad det innebär att drömma med guld? Följ då med oss!

Att Drömma Om Guldring

Belöningen för någon prestation är efterlängtad. Om det fanns något projekt som du arbetade för länge sedan, inom vilket område som helst, och du fortfarande inte har sett några resultat, vänta på att dess tid ska komma.

Drömmer Om Gyllene Smycken

Guld - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Juveler, som så ofta ges som gåvor till nära och kära, visar att du saknar någon. Vare sig det är i närvaro eller i ett bra samtal: det finns någon mycket kär som saknar dig på något sätt. En varning från drömmarna att ta upp telefonen och ta kontakt igen med dem du inte har sett på så länge.

Drömmer Om En Guldring

Det här är enkelt: en symbol för att ett gammalt frieri eller äktenskap är på väg att återupptas. Och om alliansen håller på att brytas är det ett tecken på att styrkan med vilken den här återkomsten kommer att vara ännu mer intensiv.

Drömmer Om Ett Gyllene Snöre

Här är det dags att tänka på förlåtelse. Snöret på din hals representerar att det finns något som har gjorts mot dig och som håller dig nere, specifikt. Någon attityd har inte kommit väl till pass och denna sorg plågar dig. Det är dags att ompröva vad de har gjort mot dig och lämna det bakom dig.

Drömmer Om En Guldkedja

Guldkedjan i drömmar symboliserar permanenta band och förbindelser, vare sig det gäller makar, nära släktingar eller till och med långvariga vänner. Sådana band kommer att stärkas ytterligare, var närmare dem.

Drömmer Om En Guldstång

Vi har här ett bra tecken för ditt kärleksliv. Om du njuter av ungkarlslivets frihet ska du veta att snart kommer chanserna att inleda ett förhållande att öka. Om du redan är i ett engagemang kommer det att intensifieras i dina band.

Drömmer Om Ett Guldmynt

Guld - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Ett tecken på framgång. Det kan vara ekonomiskt eller till och med på jobbet. Så det är dags att satsa, leverera CV:n på stora företag och allt annat. För guldmynt representerar framtida vinster.

Drömmer Om Guldhalsband

Guldhalsbandet i dina drömmar kan indikera både goda ekonomiska förtecken och visa att det finns otillfredsställda önskningar i ditt liv. Är det något som saknas?

Drömmer Om Ett Örhänge Av Guld

Synonym för goda airs i det sociala livet. De kan vara nya vänskapsrelationer, bra kontakter snart. Säkerheten gäller nya personliga och affektiva band. Och de kommer att anlända i det kärleksfulla fältet om du i drömmen har förlorat paret gyllene örhängen.

Drömma Om En Gyllene Tand

Guld - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 5

Ännu en gång visar guldet goda tecken på det finansiella området. När du drömmer om en guldtand är det ett tecken på rikedom och överflöd. Men det är nödvändigt att ha intelligens för att hantera en sådan framgång, eftersom det kommer att vara något som bara kommer en gång, så man får inte misslyckas med att dra nytta av lyckan genom att passera till din dörr.

Drömmer Om Guldklimpen

Storheten hos en guldklimp är metaforen för den här drömmen, vilket indikerar något av enorm proportion på ditt livs väg. Och detta kan ske genom en stor vänlig gest, en värdefull upptäckt, tillväxten av något till synes litet och mycket mer. Om du i drömmen har hittat en guldklimp, var beredd: något av stort värde i ditt liv kommer snart att hittas!

Dröm Som Begraver Guld

Uppmärksamhet! Att begrava guld i dina drömmar är ett tecken på att det finns någon hemlighet begravd mycket nära dig. Du måste hålla ögonen öppna med de människor som står dig nära, för en del av dem döljer något viktigt som du inte vet.

Dröm Att Du Är Omgiven Av Guld

Här är indikationen att oron för ekonomiska frågor av alla slag bör minska. Det är som att släppa taget om sig själv, guldet runt omkring symboliserar att penningrelaterade frågor avgörs. Resultaten av allt som har planterats kommer snart att erhållas.

Drömmer Att Du Hittar Guld

Den här drömmen symboliserar att en ny vänskap snart kommer att skapas. Trots allt är goda vänskapsrelationer också värda guld, eller hur? Problemet är att risken för att denna nya vänskap kommer att komma täckt av falskhet är stor, nästan säkerligen. Därav vikten av att uppmärksamma den här drömmen, ett omen.

Drömmer Om Smält Guld

Guld - Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 6

Smält guld är ett tecken på bristande kontroll. Och det kan finnas i både hans ekonomiska och personliga liv. Det är dags att vara uppmärksam, så att man inte låter det smälta guldet ta slut och försvinna så där, från en timme till en annan.

Att Drömma Om Guldstoft

Liksom dammet som rinner genom fingrarna indikerar den här drömmen att vi måste planera vår livsstil bättre. Det är nödvändigt att dra nytta av de möjligheter som har gått obemärkt förbi, eftersom turen kommer att rinna som guldstoft inom en snar framtid. Och detta kommer att sträcka sig från att träffa fler människor till att bättre studera de nuvarande scenarierna.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!