Foto – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Photos

Att drömma om ett foto innebär det förflutna som ger oss olika minnen, både sorgliga och lyckliga stunder, som vi en gång levde. Det är viktigt att vara försiktig med dina energier och alltid vara nära dem som älskar dig.

Vad betyder det att drömma om ett foto?

Behovet av att föreviga speciella ögonblick, för att alltid komma ihåg dem, innebar att tekniken att ta bilder skapades för länge sedan. Det undermedvetna har också förmågan att göra detta.

Därför är betydelsen av att drömma om ett foto inget annat än hur du hanterar detta minne och vad du behöver göra åt det.

Med andra ord visar fotodrömmar något som vi bör komma ihåg, inte glömma eller släppa taget och/eller övervinna.

Att drömma om ett foto har både positiva och negativa tolkningar. Det som kommer att definiera vad det blir är just sammanhanget, de känslor som är inblandade, de personer som finns med i bilden och naturligtvis hur ditt liv är när du hade drömmen.

Drömmen om foton av dig

Att drömma om foton är direkt relaterat till din självbild. Det är naturligt att vilja se bra ut. En sådan dröm visar dock att du kanske går över gränsen när det gäller din fåfänga och/eller ditt beteende.

Var försiktig så att du inte blir alltför självisk eller självcentrerad och glöm dessutom inte bort att ge tillgivenhet och uppmärksamhet till människorna omkring dig.

Drömmen om andras foton

Innebörden av att drömma om andras foton beror naturligtvis på vad som visas på bilden. Här är några tolkningar:

Olika tolkningar: Okända personer.

När du inte känner personen är det ett tecken på att din vänkrets snart kommer att utvidgas! Och inte bara det: personen kommer att vara mycket viktig för dig, på gott och ont.

Kända personer

Om personer som du känner dyker upp i drömmar är det ett tecken på att du bör vara mer uppmärksam på dem som finns runt omkring dig. En sådan dröm är ett budskap om att allt är en passagerare, och om vi inte säger “jag älskar dig” eller “tack” nu kan det vara för sent i morgon.

Drömmer om en väns foto

Friend'S Photo

Även om det är möjligt att drömmen var bra, är det ett tecken på att det finns minnen av händelser och upplevelser som “slår mot huvudet”.

I det här fallet sänder det omedvetna ett budskap om att dessa minnen bör glömmas bort, eftersom de är störande på något område i livet, vare sig det gäller affektiva, sociala eller yrkesmässiga frågor.

Drömmer om en släkting Foto

Att drömma om ett foto av en släkting betyder att du har ett affektivt band till honom.

Den här personen dyker upp i drömmen för att bjuda in honom att glömma komplicerade situationer från det förflutna och gå mot det nya. Det beror på att stora saker kommer att hända om du kan övervinna ditt förflutna.

Drömmer att du håller ett foto

Holding A Photo

Att drömma om att du håller ett foto beror också mycket på i vilket sammanhang drömmen sker: om du ger fotot till någon är det ett tecken på att du inte godkänner ditt beteende och att du inte vill vara likadan.

Om du å andra sidan får ett foto av någon som du gillar är det ett tecken på att den personen också gillar dig och har för avsikt att stanna vid din sida, att vara en lojal vän, till exempel.

Dröm att du tar ett foto

Oavsett vilken enhet du använder för att ta fotot (mobiltelefon eller kamera), när du tar en bild, även i en dröm, betyder det att du har ett behov av att föreviga ett visst minne.

Om du lever ett lyckligt ögonblick och vill att tiden ska stanna, kommer drömmen som ett budskap om att du inte bara ska dra nytta av detta ögonblick utan fortsätta som du är.

Betydelsen av att drömma om ett foto, där fotografen är du, kan förändras om du tar bilden av någon du känner eller inte.

I det första fallet är det ett tecken på att något mycket bra kommer att hända snart. I det andra fallet kommer oväntade saker, som du aldrig trodde skulle vara möjliga, att hända.

Naturligtvis kan i drömmar den berömda selfien dyka upp, vilket är när du tar en bild på dig själv.

I det här fallet kommer de nya händelserna inte att komma från tredje part, utan från dig själv och förmodligen saker som du verkligen vill ha och som du fortfarande inte har modet att göra, men drömmen visar att du kommer att ha.

Drömmen om gamla foton

Old Photos

I allmänhet är betydelsen av att drömma om gamla foton från det förflutna. Fotots sammanhang och de känslor du hade när fotot togs spelar stor roll för tolkningen:

Om fotot visar ett bra förflutet betyder det att du saknar den tiden och är rädd för att inte vara lycklig på samma sätt i framtiden. Om fotot å andra sidan visar ett smärtsamt förflutet betyder det att du tvingar dig själv att mentalt återuppleva negativa upplevelser, rädd för att upprepa samma misstag.

Drömmar om gamla foton visar dock att dessa minnen inte hjälper dig att utvecklas, tvärtom måste du befria dig från dem och de negativa känslor de väcker hos dig. Annars kommer ditt förflutna att fortsätta att störa din nutid och hindra din framtid från att bli välmående.

Om fotot är gulaktigt eller fläckigt (något som kanske eller kanske inte är tidsslitage) är det ett tecken på att någon situation från ditt förflutna, som du inte förstod vid den tidpunkten, kommer att lära dig en viktig läxa när du är redo att förstå budskapet.

Drömmer om babybilder

Det första folk undrar om vad det betyder att drömma om babyfoton är om familjen kommer att växa. Svaret är: ja och nej. Det beror på vad du känner när du hade drömmen.

Om du funderar på att skaffa barn framstår drömmen som ett tecken på att du kan prata om det med din partner om det.

Det kan faktiskt vara så att någon du känner kommer att få ett barn snart.

En annan tolkning av drömmen om babybilder är ett tecken på att ditt liv kommer att ändra kurs, till den ljusa sidan. Vem vet att det du längtar så efter inte kommer att hända snart?

Drömma om landskapsbilder

Att drömma om landskapsfoton är ett gott tecken! Det beror på att den här typen av foton avslöjar att du kommer att få mycket välstånd och att din ekonomiska situation kommer att förbättras.

Att drömma om ett foto av en person som redan har dött

Trots den sorg som omger en älskad persons död kan drömmen om ett foto av en person som redan har dött ha positiva tolkningar, eftersom det visar på någon som du saknar och som alltid kommer att finnas i ditt hjärta.

En annan tolkning visar att det kan vara ett tecken på att det kommer tider av stor lycka för dig och din familj.

Drömma om den älskade personen Foto

Att drömma om ett foto av den älskade personen ger dig följande fråga: Visar du tillräckligt med uppmärksamhet och tillgivenhet för din partner?

Du behöver förmodligen ge lite mer uppmärksamhet åt dem du älskar, tillbringa mer tid tillsammans och göra häftiga saker till exempel.

Drömmer om bröllopsfoto

Även om det verkar som om det kommer att finnas någon länk snart, är detta inte nödvändigtvis innebörden av att drömma om ett bröllopsfoto. I själva verket visar det att du behöver ägna lite mer uppmärksamhet åt ditt välbefinnande.

Har du någonsin haft drömmar om foton vars tolkning stämmer överens med vad vi informerar dig? Lämna det i kommentarerna!

Eftersom drömmar är viktiga meddelanden från det omedvetna är det viktigt att veta vad de betyder. Så se till att följa vår blogg, för att hålla dig uppdaterad om allt om drömmar!

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!