Doll – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Doll

Att drömma om en docka har betydelser som är djupt kopplade till barndomen. Du har verkligen vunnit eller sett någon få en docka i barndomen, eller hur? De finns i tusentals modeller och former, från tygdockor, porslin till realistiska, pedagogiska och till och med läskiga dockor. Tidigare var de förknippade med mystik, och i Grekland användes de i ritualer till gudinnan Artemis, vilket symboliserade slutet på barndomen före äktenskapet.

Precis som det finns en mängd olika dockor, varierar dockedrömmarnas betydelse enligt specifikationerna, men som regel symboliserar de en obrytlig och djupgående koppling till den barndomsmagi. En önskan att inte överge spåren av oskuld och renhet hos sitt inre barn. De kan också betyda lust och anslutning i förhållande till familjen.

För att lära dig mer om vad det innebär att drömma om en docka i vissa situationer, eller beroende på dockans specifikationer, läs vidare.

Dröm att du ser en docka

See A Doll

Att drömma om att du ser en docka betyder en djup nostalgi för din barndom. Du kan vara mer reflekterande, full av tankar och dialoger om hur saker var “på din tid”, till och med vill gå tillbaka till enklare stunder i livet.

Om dockan du såg livnade i drömmen, representerar den din önskan att förvandlas, att överträffa den du redan är. Känner du till historien om Pinocchio, en träpojke som ville bli en riktig pojke? Drömmen representerar en liknande önskan: du vill vara någon du ännu inte är. Kanske vill du klättra i din karriär, starta en familj eller ha livet för den personen du alltid har beundrat.

Om du kände dig dålig i drömmen indikerar detta att du måste springa iväg och förneka dina egna problem och en större brist på familj.

Dröm som rymmer en docka

Att drömma om att du håller en docka representerar din osäkerhet om dina egna handlingar. Du saknar förtroende för dig själv, vad du gör, och det är vad du behöver för att kunna flyga i livet. Drömmen representerar också oskuld och till och med lite mognad – det indikerar hans kontroll över sitt liv och hans attityder, undvikande barnslighet och diskussioner som anses vara omogna.

Dröm som spelar dockan

Plays Doll

Att drömma om att du spelade docka är mycket bra, i drömmen och i verkligheten. I drömmen är det något roligt och kan till och med hjälpa till att lugna nerverna – det finns inga regler eller bekymmer i denna typ av spel. I det medvetna livet indikerar drömmar framgång i familjemiljön. Det är ett tecken på att deras relationer har allt att blomstra, och det är en bra tid för kommunikation, eftersom tendensen är att människor ska förstå.

Drömmen indikerar också mycket samband med din egen person, vilket är utmärkt för att sätta dina mål och drömmar.

Dröm att du köper en docka

Att drömma om att du köpte en docka har utmärkta betydelser. Det är en dröm som indikerar nya möjligheter i din framtid. Kanske får du äntligen det professionella erbjudandet du ville ha så mycket, kanske får du en kampanj. Det kan till och med vara att den speciella personen vill ta nästa steg i ditt familjeliv.

Drömmer om tygdocka

Betydelsen av att drömma om tygdocka är kopplad till renhet och oskuld. Oskuld i förhållande till livets problem och ondska. Renhet om deras beteende och energi. Du har fortfarande lite av den uppfriskande barndomenergin. Var bara försiktig eftersom andra människor kan dra nytta av denna kvalitet för att manipulera dig. Så drömmen representerar också behovet av lite försiktighet.

Drömmer om porslindocka

Porslindockor anses vara de mest ömtåliga. De är i allmänhet också de mest detaljerade. Vanligtvis gjorda och huggen till perfektion, med oklanderliga kläder, utseende och hår, de är en symbol för perfektionism.

I drömmar är meningen motsatsen till bräcklighet. Att drömma om en porslindocka indikerar en personlighet eller en tendens till impulsivitet. Du är en person utan rädsla och som agerar på jakt efter vad du vill och vill utan att någonsin tveka. Är det inte du? Så din dröm säger att du ska vara lite mindre försiktig och agera mer i strävan efter dina drömmar. Tveka mindre, gör mer. Lämna rädslan åt sidan, det tjänar bara till att förlama dig. Använd den bara för att måtta sunt förnuft, inte som en mur i din väg.

Drömmen kan tyda på lite skörhet i din hälsa, särskilt mental, som regel på grund av stress. Tveka inte att söka hjälp om du behöver det. Ta hand om dig själv först.

Drömmer om söt docka

Cute Doll

Söta och fina dockor att se, leka med och hålla är alltid en gåva för ögat, eller hur? I drömmar ger de dig också en mycket bra mening. De representerar kärlek i ditt liv och i din framtid, och mycket positivitet och optimism gentemot barn i ditt liv. Det kan hända att din familj äntligen växer upp, eller att du får vänlighet och goda energier från barnen omkring dig. Drömmen är utmärkt, men den indikerar ett ännu bättre medvetet liv – gå njut av det.

Drömma om Docka Medonha

Är du rädd för dockor? Har du någonsin sett eller hört talas om några väldigt läskiga dockor? De är moderna i skräckfilmer – lilla Annabelle är till och med en hit i Hollywood. Dessa dockor är de med suddig smink, ett makabert utseende och, oavsett om det är i en dröm eller i verkligheten, orsakar frossor bara genom att titta på dem.

I drömmar menar de din rädsla. Du är rädd för något eller någon i ditt liv, och den rädslan hindrar dig från att leva fullt ut. Det kan till och med vara rädslan för att skada eller skada, fysiskt eller känslomässigt, eller till och med rädslan för ett oförutsägbart svek. Rädslan för att inte kunna förbereda och skydda förlamningar och är inte bra för mental hälsa eller liv.

Så ta reda på vad som skrämmer dig, vad hindrar dig från att röra dig och försök att arbeta med den rädslan. Det är inte alltid lätt, ibland är det mycket svårt, men dina drömmar varnar dig för att det kommer att vara värt att övervinna din rädsla.

Drömmar om Bebis Docka

Babydockor är de mest realistiska bland dockorna. Många gråter som riktiga barn, andra behöver till och med ständig vård för att inte gråta och be om uppmärksamhet. I drömmar visar dessa dockor överdriven oro för saker du inte ens borde oroa dig för. De indikerar en tendens att komplicera problem som kan lösas genom att förenkla.

Dessa dockor är också ett tecken på dolda talanger, som du förmodligen inte ens har upptäckt än. Eller fick reda på det, men av någon anledning, vill du inte avslöja – var försiktig varför det inte är en av de onödiga bekymmerna.

Om dockan skrattade i drömmar är det ett tecken på en eventuell graviditet eller önskan att lägga till en annan medlem i din familj – eller bilda en familj.

Barbie Dockadröm

Barbie är en symbol för skönhet och perfektion, ibland till och med på bekostnad av hälsan. I berättelserna är hon en docka full av vänner och glad. I drömmar representerar denna docka skönhet – dess inre skönhet.

Hon visar också oskuld och naivitet mot sig själv – vilket ibland kan leda till brist på förtroende. Det bästa sättet att bygga självförtroende är att arbeta med självkännedom – en oskyldig person om sina egna egenskaper tenderar att vara mer osäker, och hans drömmar uttrycker detta.

Att drömma om en Barbie-docka är också ett tecken på att du bör vara försiktig så att du inte låter avstånd och tidsbrist avsluta viktiga vänskap.

5/5 - (1 vote)


Like it? Share with your friends!