Blå orm – Drömmen betyder och symbolik

Om du drömmer om en blå orm betyder det att du har mycket visdom i ditt liv. Det är en dröm som representerar all lycka och framgång som du kommer att få.

Vad betyder det att drömma om en blå orm?

Betydelsen av att drömma om blå orm uppstod för århundraden sedan, eftersom denna färg var relaterad till den energikraft som finns i strupchakrat som för både hinduer och buddhister är agentkraften för verbal kommunikation, liksom av vårt sätt att uttrycka oss.

Variationen av blå nyanser som förändras i detta chakra kan endast uppfattas av människor med redan utvecklad andlighet. Om man börjar med den tydligaste nyansen, föreslår drömmen om blå orm frågor om alla dina relationstyper tillsammans med de punkter som ska bearbetas på det andliga området.

Drömmar med blå orm som kommer från tätare toner manifesterar teman med mystisk, sentimental och psykologisk bakgrund. De är vanligtvis förknippade med vår självkännedom, självupptäckt, förståelse och acceptans.

Bilden av ormen i drömmar kan vara skrämmande under vissa omständigheter eller lugnande i andra, det viktiga att veta här är vad det innebär att drömma om blå orm har gemensamt, utan att gå in på detaljerna, som vi kommer att se nedan.

Att drömma om en blå orm är inte hemskt och är inte deras räddning, men det är en livräddare för dem som inte kan se lösningen på ett problem, utgången i slutet av den svarta tunneln som de befinner sig i, lättnaden i den smärta de känner.

Du är inte ensam. Och även om det tar några dagar eller veckor innan lösningen eller hjälpen du söker kommer den redan till dig. Vi är säkra på detta eftersom du fick det här meddelandet när du drömde om blå orm.

Dröm att du ser en blå orm

You See A Blue Snake

Att drömma om att du ser en blå orm är bara en första varning om fara för någon som fortfarande smyger runt omkring dig, analyserar och undrar om det verkligen är värt att investera mot dig eller om du ska ge upp och låta det gå. Ibland är det en person som inte ens har något riktigt mot dig.

Ditt undermedvetna har redan lagt märke till den här förintentionen och skickat dig en vink, nu är det upp till dig. Håll dig uppdaterad för att försöka identifiera vem den här personen kan vara och samtidigt om du kommer att ha fler drömmar om blå orm igen, särskilt om de smyger runt omkring dig och tittar på avstånd.

Drömmar som håller en blå orm

Att drömma som håller en blå orm är förknippat med våra fiender, oavsett om de är kända för oss eller inte, och andelen av den risk de orsakar oss. Trots att det är ett giftigt djur betyder det att kunna hålla en orm inte att den är tam.

Din passion ses som beräknande, strategisk, kall, metodisk och välplanerad, det vill säga dina fiender bär på alla dessa egenskaper eller några av dem i kombination, vilket gör sätten att skada dig ännu farligare.

Drömmer om att en blå orm attackerar

Mystik i ditt liv. Att drömma om blå orm som attackerar förebådar ett mystiskt hot. Du har förmodligen ingen aning om varifrån det kommer, vem det är och liknande. Men det spelar ingen roll, dessa detaljer skulle inte komma i en dröm, det är ditt jobb att lägga märke till dem dagligen.

Att drömma om attackerande blå orm uppmanar till försiktighet i nya tillvägagångssätt i deras cirklar av samexistens, akta sig för befintliga och instinkt att dyka upp för tecken som indikerar eller misstänker ett möjligt hot.

Drömmer om blå orm som svider

Ändring av rutt. Att drömma om blå orm som svider betyder att dina mål endast kommer att uppnås när du gör om din strategi och plan, annars kommer du att fortsätta att vända om utan några framsteg.

Ge inte upp, du har bara att göra med en motgång, ingenting har gått förlorat hittills. Ta nu ett djupt andetag och se över vad och var du behöver flytta dig för att ge en ny riktning åt ditt spår för att nå ditt mål. De största och bästa klättrarna har gått igenom detta innan de nådde den topp de drömde om att bestiga.

Drömmen om en blå orm i vatten

När du drömmer om blå orm i vatten vet vi att dina intentioner är goda, att du försöker utvecklas, göra framsteg och förbättra dig, men att hela denna process för det mesta är mycket smärtsam.

Vi förstår att detta kan verka nedslående, men det är från smärtorna som vi drar de bästa lärdomarna, de livsläror som är värda dem som har lidit mycket. Två märken kommer att bli verktyg; deras ärr, steg, och deras lärdom, visdom.

Drömmen om en död blå orm

Dead Blue Snake

Att drömma om en död blå orm avslöjar hur långt du är från andra, hur stor fästning du byggt runt dig för att försöka skydda dig från omvärlden. Drömmen fångar din uppmärksamhet genom att säga att det inte är någon mening med att leva i denna mentala bubbla om vi alla är beroende av varandra, även om det finns flera tekniska sätt att mjuka upp denna personliga kontakt.

Att drömma om en död blå orm är den sanna laddningen av det gudomliga på dig. Börja öppna dörrarna och fönstren i din fästning och bjud in människor. Säkert kommer de att bli överraskade av vad de kommer att finna och det kommer du också att bli. Ignorera erfarenheterna från det förflutna, nu är det andra människor, en annan fas och framför allt ett annat du.

Drömmen om blå och gul orm

Att drömma om blå och gul orm simulerar det här ögonblicket då du behöver titta in i dig själv och lära känna dig själv. Gult är intuition och kreativitet, och blått i kombination med gult hjälper till att upprätthålla lugn och ro.

De två färgerna kommer att göra för dig vad ingen annan färgblandning kan göra, nämligen att ge dig den perfekta förutsättningen för denna självkännedom, ett dopp inom dig själv för att höra vad ditt hjärta och ditt undermedvetna har att säga dig.

Drömmer om blå och röd orm

Red Snake

Att redan drömma om blå och röd orm måste ha varit intressant att börja med dessa två färger som kombineras superbra, balanserar och kompletterar varandra. Och det är precis vad den här drömmen säger dig: försök att balansera ditt liv.

Ingen är perfekt, men de som verkar vara det har kommit på hur de ska inventera sina egenskaper och attribut för att förmedla större trygghet till andra, oavsett om det gäller deras person eller sättet att leva.

5/5 - (1 vote)