Bestraffning – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik

Att drömma om straff betyder att du kommer att befria dig från saker, tankar eller till och med människor som på något sätt fängslar dig.

Vad betyder det att drömma om straff?

Oftast representerar drömmar med straff också de känslor vi har i förhållande till det förflutna eller till och med är förknippade med den skuld vi för med oss, i allmänhet symboliserar det straffet som vi ålägger oss själva.

Dessutom indikerar drömmar om straff också att det som hänt i det förflutna ska lämnas där och det är nödvändigt att utveckla förlåtelse och acceptans. Kolla in vad det innebär att drömma om straff nedan.

Att drömma om att bestraffa någon

Punishing Someone

Att drömma om att du straffar någon har fler betydelser, det finns två möjligheter: den första betydelsen representerar gamla händelser som inträffade i ditt tidigare liv.

Ja, ett annat liv som kan ha orsakat dig mycket sorg och lidande och därför finns det fortfarande rester i det här livet, eftersom dessa gamla minnen fortsätter att bo i din ande.

Kom ihåg att det förflutna måste övervinnas, även om du inte minns exakt vad du gick igenom, leta efter sätt att resignera dessa känslor. Ett bra sätt att öva detta är genom meditation.

En annan möjlig innebörd av att drömma att du blir straffad tyder på att du behöver ventilera din energi, det finns negativa känslor som måste kastas bort för att inte orsaka dig större irritation.

Att drömma om att du blir straffad

Att drömma att du blir straffad av någon betyder att när du minst anar det kommer du att kunna befria dig från alla sorger, känslor och sår som bara borde vara i det förflutna, detta är ett tecken på att du kommer att vända blad och du kan känna dig lättare och lyckligare med dig själv, utan att bära på någon skuld.

Detta representerar att du i verkligheten har straffat dig själv och agerat som bödeln i ditt eget liv. Den här tiden att straffa dig själv är över, det är dags att vara lycklig och njuta av din frihet.

Var inte rädd, det är mycket vanligt att bära på domar och skuld för något vi har gjort i det förflutna, det är samvetets röst som kan insistera på att lägga vikt på dina axlar. Men det är nödvändigt att acceptera att minnen och minnen inte ska diktera vår nutid och att vi äger vårt eget öde, det räcker med att mogna den synvinkel vi har i förhållande till världen.

Drömmer att du är orättvist straffad

Att drömma att du straffas orättvist representerar att du straffas för något som du inte tror att du är skyldig till. Den här tolkningen är tydlig och antyder att du känner att du blir straffad för ett misstag som du inte har gjort.

Försök att reflektera igen över detta misstag, utvärdera om det verkligen inte hade några konsekvenser och gjorde någon skada.

Försök om möjligt att prata med den du skadade för att dra denna slutsats och tyngden i ryggen, klargöra alla punkter och sätta stopp för denna känsla som överbelastar dig.

Drömmer att du ser en annan person bli straffad

Another Person Being Punished

Den här drömmen är synonymt med vakenhet. Att drömma om att någon annan blir straffad betyder att du bör undvika att gå till vissa platser, särskilt de som inte är välbesökta, kanske är det en indikation på att du också bör oroa dig för de människor du relaterar till för att inte bli inblandad i juridiska problem.

Även om du inte praktiserar något olagligt och alltid går på rätt spår kan dåligt sällskap utnyttja dig, så var uppmärksam och undvik att gå med människor som kanske praktiserar något fel, annars kan de lägga all skuld på dig och smyga sig undan.

Om du drömmer om att någon annan ska straffas, undvik att gå till platser som är dåligt besökt för att inte hamna i problem med lagen. Även om du inte gör något fel kan någon annan komma att kasta all skuld för sina handlingar på dig.

En dåligt frekventerad miljö banar också väg för handlingar som är olämpliga, som till och med kan vara olagliga och som säkerligen är skadliga inte bara för ditt rykte, utan också direkt mot dig.

Så var försiktig och undvik i möjligaste mån att vara i dåligt sällskap eller gå till dåligt frekventerade miljöer.

Drömmar som straffar kända personer

Den här typen av drömmar kan tyda på att du har en mycket stark förbittring, men att den är dold för dessa människor.

Dessutom kan det också representera att du är rädd för vissa aspekter av din egen personlighet och att du är rädd för att skada dem.

En annan möjlig tolkning till drömmen som straffar kända människor är förknippad med den rädsla du har för dina egna impulser eller till och med sexuella instinkter du besitter.

Du måste dock acceptera och lära dig att det är nödvändigt att förlåta dig själv för att erövra din inre frid.

Drömmer att du straffas med piskor

Punished With Whips

Att drömma om att du straffas med piskor är ett varningstecken för orättvisor eller känslomässiga problem i ditt liv.

När du i drömmen drabbas av att bli straffad med piskor betyder det att detta problem som drabbar dig mycket egentligen är resultatet av en orättvisa, men att detta är på väg att upphöra. Det här problemet kommer snart att vara löst och du behöver inte oroa dig för det längre.

Det vill säga, drömmar med bestraffning betyder att detta problem som du hittills har behandlat med hårda slag kommer att upphöra och du kan äntligen få lite lättnad, utan ytterligare plågor, men det är ändå nödvändigt att se över det som är dåligt löst, eftersom det förflutna har lämnat ärr efter sig.

5/5 - (1 vote)