Avliden Mormor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik


Avliden Mormor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 1

Att drömma om en avliden mormor är en mycket känslig dröm som säger mycket om ditt omedvetna. Du kände dig förmodligen som ett barn nyligen och skulle vilja känna dig bekväm igen med din mormors närvaro. Generellt sett representerar drömmen din önskan att känna dig älskad och skyddad, för det finns ingen människa som visar mer kärlek än mormor.

Logiskt sett måste varje detalj i drömmen om mormor som redan har dött tas i beaktande för analys och tolkning av drömmen, till exempel om du kramar henne, kysser henne, ler, gråter.

När vi är med vår mormor är känslan ett skydd, ett varmt hjärta och kärlek. Tänk på de senaste dagarna. Vad har hänt för att du ska känna en önskan om att bli skyddad, känna dig älskad och bli omhändertagen som en mormor? Du kommer säkert att hitta ett ögonblick då du kände dig så här, som ett barn.

Drömmer att du ser den avlidna mormodern.

Avliden Mormor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 3

Om du drömmer att du ser din avlidna mormor betyder det att du kommer att få dina problem lösta. Dessa problem har stört dig och får dig att känna dig vilsen, opålitlig och som ett barn.

Ditt behov av att känna dig bra igen, trygg och älskad, främst, projicerade din mormor i drömmen som en arketyp av trygghet, av kärlek. Du är inte i behov av en romantisk kärlek av partner. Du saknar kärleken till din mormor, som skyddar dig, vilket visas i varje gest.

Förmodligen var din mormor en stor känslomässig pelare för dig, alltid mild, omtänksam, kärleksfull, villig att släcka din hunger, värma dig i kylan, ge dig lite pengar. Således projicerar ditt omedvetna din mormor närhelst du behöver en lösning på dessa problem.

Du förstår, du känner själv att problemen är barnsliga och att du fortfarande inte kan hantera dem, eftersom du projicerade den stora figuren från din barndom för att hjälpa dig att lösa dem. Du kan vara säker på att du efter att ha drömt om din mormor kommer att lösa dem. Arketypen återställer i dig det självförtroende som din mormor projicerade.

Dröm att du pratar med din avlidna mormor

Att drömma att du pratar med din avlidna mormor betyder mycket c Du ser bra ut. Men den viktigaste betydelsen är att ditt personliga liv är på rätt väg, eftersom du hade visdomen att göra dina val på rätt sätt. Det kan tyckas att du inte är det och att problemen är många, men kom ihåg att den rätta vägen alltid är den svåraste.

Det vill säga, att prata med en mormor representerar alltid visdom, eftersom hon är en person med mer erfarenhet, som alltid vill ditt bästa och att du får det bästa liv du förtjänar. Det är därför som att prata med den avlidna mormodern i en dröm representerar att du på ett sätt följt hennes råd och har levt rätt liv.

Drömmer att du kramar den avlidna mormodern

Att drömma att du kramar din avlidna mormor, hur otroligt det än kan verka, har bara en betydelse: längtan. En hel del hemlängtan. Ja, den här drömmen har ingen specifik eller mystisk innebörd, inget varningstecken eller en förutsägelse för framtiden. Det är bara längtan.

Du saknar din mormors omfamning. Alltid mysig, mjuk, öm, full av kärlek och tillgivenhet. Du saknar att vara med henne, att leva tillsammans, att känna hennes mjuka beröring och framför allt kärleken hon hade till dig.

Därför är drömmen om att du kramar din avlidna mormor en normal dröm, mer än du tror, och representerar bara bristen på att hon saknar dig och hur mycket du ville krama henne åtminstone en gång till. Njut av drömmen, kram verkligen din mormor, för att försöka minska lite av den längtan du har efter henne.

Dröm att du kysser din avlidna mormor

Avliden Mormor – Drömmarnas Betydelse Och Symbolik 4

Att drömma om att kyssa din avlidna mormor, i motsats till att omfamna, betyder att tvivel på din partners trohet, eller till och med tvivel på hans eller hennes känslor, inte är sanna.

Om din mormor ger tillbaka i drömmen och kysser dig har den en annan innebörd. Det betyder att förutom att tvivlen är osanna är din partner extremt trogen mot dig, och att du kan räkna med honom för vad som helst och ha hans fulla stöd.

Se, i det här fallet är kyssen på mormor eller kyssen från mormor arketyper för tillit. Det vill säga, om du kysser din avlidna mormor kan du känna dig säker på din partners känslor. Och om hon kysser dig tillbaka kan du känna dig ännu mer säker, för förutom att känslorna är sanna kommer han att stödja dig i allt du vill. En riktig partner!

Drömmer om en död mormor som gråter

Varning! Att drömma om en död mormor som gråter är inte alls bra. Förbered dig på stunder av svårigheter och utmaningar. Tyvärr finns det inget sätt att avgöra inom vilket område av livet dessa svårigheter kommer att dyka upp, vare sig inom det personliga, kärleksfulla, professionella, hälsorelaterade området, om det är med vänskapsrelationer eller med passioner osv. Det enda man kan säga är att det inte kommer att bli lätt alls.

Tanken här är inte att oroa dig, utan att varna dig så att du stärker dig själv, kontrollerar dina känslor och inte fattar något beslut om en stark känsla, särskilt om den inte är trevlig.

Koncentrera dig på din styrka, på dina nära och kära och på dem som älskar dig och fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Tänk på att det bara är en fas och att den kommer att gå över.

Drömmen om en död mormor som ler

Om det är ett dåligt tecken att drömma om en död mormor som gråter är det ett underbart tecken att drömma om en död mormor som ler. Det kommer att bli en tid av mycket glädje och erövring. Saker som du inte ens förväntade dig skulle hända i det ögonblicket kommer att hända.

Den här drömmen definierar inte heller inom vilket område av livet dessa positiva förändringar kommer att ske, men förbered dig på att leva en dröm. Det kan vara på det professionella området, med den där befordran du förväntade dig. Det kan vara på det kärleksfulla området, med en ny kärlek. Det kan vara på hälsoområdet, med en nyhet om att dina undersökningar är uppdaterade och att du är frisk. Hur som helst.

Njut av ögonblicket och njut av det. Om det är ekonomiskt, använd pengarna ansvarsfullt genom att investera i bra investeringar. Om det är yrkesmässigt, ta tillfället i akt att visa att du förtjänade befordran. Om du är kärleksfull, njut av en passion för film. Njut helt enkelt av ögonblicket. Du förtjänar det!

Drömmen om en avliden mormor som återupplivas

Goda nyheter. Att drömma om en död mormor betyder att du kommer att ha styrka, visdom och urskiljningsförmåga att lösa de problem som stör dig mest för tillfället. Det kan vara att allvarliga problem eller ett enkelt irritationsmoment i vardagen. Det viktiga här är att din styrka kommer att återfås och att du kommer att kunna se ljuset i slutet av tunneln.

Utnyttja ögonblicket för att identifiera vilka som är de utlösande faktorerna som gör att dina krafter undergrävs. Det här ögonblicket är mycket viktigt för självkännedom, för genom att identifiera vad som lämnar oss nere kan vi bättre kontrollera våra känslor och vår självkänsla om sådana fakta skulle inträffa igen.

Drömmer om begravning av en avliden mormor

Den allmänna idén är att associera den här drömmen med något dåligt, på grund av det lidande du ser på en begravning och som du förmodligen också spenderade på din avlidna mormors begravning. Det betyder dock precis det motsatta. Inget lidande. Det är ett tecken på hälsa, livslängd och liv för dig själv. Även om det skrämmer dig med drömmen, oroa dig inte, den är laddad med goda energier.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!