ANVÄNDARVILLKOR

När du besöker dromma.net godkänner du de användarvillkor som nämns på denna sida. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller revidera användarvillkoren när som helst genom att publicera uppdateringarna offentligt. Läs noga igenom den här sidan för att se om det finns några ändringar i serviceavtalet som kan påverka ditt förhållande till dromma.net.

Referenspunkt

Med “dromma.net” avses hela den personal och de samarbetspartners som vi bedriver vår verksamhet med.

Information som vi samlar in

dromma.net samlar aldrig in information om dig utan att först ha fått tillåtelse och som tillhandahålls av dig.

Innehåll, objekt och immateriella rättigheter

Allt innehåll, alla objekt och annat relaterat material tillhör dream.site om vi inte anger något annat. Allt äganderättsligt innehåll är skyddat av lagen, med undantag för innehåll som uttryckligen tillhör tredje part, vilket handlar om deras immateriella rättigheter.

Vi är inte ansvariga för innehåll, utdrag, fel eller utelämnanden som görs av dig. Följaktligen samtycker du till att all information som tillhandahålls av dig görs på ditt ansvar. Innehållet och objekten, varumärket och kopian får inte kopieras, ändras, redigeras, reproduceras, speglas, flyttas, laddas ner eller distribueras/publiceras utan begäran och efterföljande skriftligt samtycke. Vi har rätt att uppdatera eller ta bort innehåll, vägra tillgång eller avbryta användningen av webbplatsen utan föregående meddelande.

Varumärken och upphovsrätt

Informationen på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddad av dromma.net, utom i de fall där bilderna, programmen eller texten är dubbelt licensierade eller godkända av närstående företag eller leverantörer.

Allmän ansvarsfriskrivning och ansvarsförklaring

Den tar på sig allt ansvar för skador som kan uppstå till följd av användningen av denna webbplats. Alla produkter, tjänster, information och innehåll ges till dig “i befintligt skick” utan någon som helst garanti.

dromma.net tar inget ansvar för skador (inklusive restskador, särskilda skador, följdskador eller direkta skador) som kan uppstå till följd av användningen av material som tillhandahålls via webbplatsen, även om dreams.site har rådgivits eller informerats om potentiella risker.

Tredje parts innehåll, länkar, föreningar och shopping

Länkar till andra bloggar, webbplatser och/eller material som finns på dream.site tillhandahålls som en artighet till våra användare. dromma.net har ingen kontroll över dessa webbplatser och material, information, varor eller tjänster som är tillgängliga eller finns på dessa länkade webbplatser. Vi tar därför inget ansvar för dem. dromma.net garanterar inte att dessa länkar är riskfria. Vi förbehåller oss också rätten att när som helst avbryta en länk.

301-omdirigeringslänkarna görs i vissa affiliatelänkar, så innehållet i dessa länkar kan förekomma inne på webbplatsen, så de kommer att finnas i externa länkar från sidor på andra domäner. Dessa omdirigeringar görs för att övervaka besöket och inte för att lura någon användare att klicka på dem eller för att manipulera sökmotorer.

Som användare av dream.site bekräftar du att vissa av länkarna på denna webbplats kommer att omdirigera dig till andra webbplatser och att templates-wordpress.com inte är ansvarig för problem eller förvirring som uppstår genom att du klickar på dessa länkar.

Policy för kommentarer

Vi uppmuntrar produktkommentarer och rekommendationer/bedömningar. Vi rekommenderar dock att du granskar det innehåll du vill köpa och vi är inte ansvariga för tredjepartskommentarer på vår plattform som kan motivera dig att köpa eller rekommendera.

Om du känner att något saknas på den här sidan kan du läsa vår integritetspolicy eller kontakta oss direkt.

Upplysningar

Den här sidan innehåller externa länkar från dream.site-anslutna företag som kan resultera i en provision för dream.site om du väljer att köpa den nämnda produkten. Åsikterna på dessa sidor är våra och vi får inga ytterligare bonusar för positiva rekommendationer.